Με μίνι φόρεμα σε λαχανί και ροζ αποχρώσεις - Η Ελένη Χαμπέρη έγινε νονά!

Στο πλευρό της ο κούκλος σύντροφός της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@eleni_xamperi
Instagram/@eleni_xamperi

Η εμφάνισή της στον ημιτελικό του Survivor All Star είναι απλά καθηλωτική (δείτε την εδώ) όπως και η εμφάνιση που έκανε πριν από λίγες ημέρες ως νονά! Η Ελένη Χαμπέρη λίγου μήνες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα φαίνεται πως έχει μπει σε ένα πρόγραμμα και στη ρουτίνα μιας καθημερινότητας που πολύ της είχε λείψει όσο την αναπολούσε στον Άγιο Δομίνικο.

Η παρουσία του συντρόφου της, Αλέξανδρου, την κάνει βέβαια πιο βατή. Οι δυο τους είναι αχώριστοι κι εννοείται πως την συνόδευσε στην βάπτιση της μικρής Χρυσάνθης, κλέβοντας κι εκείνος τα βλέμματα με την στιλιστική επιλογή του.

Η Ελένη Χαμπέρη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την ευλογία του να γίνεσαι νονά με τρεις υπέροχες φωτογραφίες.

Η ανάρτηση της Ελένης Χαμπέρη

«Και το όνομα αυτής Χρυσάνθη! Ευχαριστώ πολύ @mariakalogria & @xolevas_xristos που με αυτόν τον τρόπο με κάνατε κομμάτι της οικογένειας σας! Σας αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Η αμοιβή της από το Survivor All Star

Με πρόχειρους υπολογισμούς, εφόσον παρέμεινε στο εξωτικό νησί για δώδεκα εβδομάδες και το χρηματικό ποσό που έμπαινε στον λογαριασμό της κάθε εβδομάδα είναι 5.000 ευρώ, συνολικά έχει μαζέψει 60.000 ευρώ.

Η ιστορία της

Η Ελένη Χαμπέρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο.Είναι 28 ετών και από μικρή ηλικία είχε ασχοληθεί ενεργά με τον αθλητισμό. Ξεκίνησε με την ενόργανη γυμναστική και έπειτα ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό και το τρέξιμο. Είχε πολλές διακρίσεις σε τοπικό επίπεδο αλλά λόγω ενός τραυματισμού αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Ασχολήθηκε με το personal training σε πολλά γυμναστήρια στο Βόλο και αποφάσισε το 2021 να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ διότι πίστευε πώς είναι πολύ καλή στα αθλήματα.

Στο ριάλιτι ήταν μια καλή παίκτρια αλλά κατάφερε να είναι ένα από τα πρόσωπα που ψηφιζόταν συχνά διότι ήταν ένας ήρεμος χαρακτήρας και δεν προκαλούσε εντάσεις. Στη συνέχεια την είδαμε και στον All Star κύκλο, που κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μόνο για θετικούς λόγους.