Βαγγέλης Μαρινάκης: «Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το όραμα και το έργο σου» - Το ''αντίο'' του στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Η υπόσχεση που έδωσε..

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή : NDP
Πηγή : NDP

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ύστερα από την τραγική είδηση που έγινε γνωστή το απόγευμα της Δευτέρας 24/07/23, και δεν είναι άλλη από εκείνη του θανάτου της αείμνηστης Μαριάννας Βαρδινογιάννη, θέλησε και εκείνος μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, να πει το δικό του ''αντίο'' (δείτε εδώ την ανάρτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη για τον χαμό της).

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία σειρά από φωτογραφίες με την Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Τις φωτογραφίες αυτές ο ίδιος επέλεξε να τις συνοδεύσει με μία μακροσκελή λεζάντια, στην οποία έδινε την υπόσχεση του, ότι εκείνος, αλλά και η οικογένεια του θα συνεχίζουν το έργο της.

Πιο συγκεκριμένα στην λεζάντα έγραφε ότι: «Μια γυναίκα με μεγάλη καρδιά, ευαισθησία και τεράστια προσφορά και επίδραση στις ζωές πολλών ανθρώπων. Μια γυναίκα που έκανε πάντα τα αδύνατα δυνατά και δεν σταμάτησε ποτέ να μοιράζει απλόχερα ΕΛΠΙΔΑ και ΑΓΑΠΗ στους γύρω της και στα ΠΑΙΔΙΑ που τόσο αγαπούσε».

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι: «Μαριάννα, η οικογένειά μου και εγώ θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το όραμα και το έργο σου, προσφέροντας στα παιδιά και στις οικογένειες του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο. Αφήνεις ένα τεράστιο κενό στις καρδιές όλων μας».

Κλείνοντας είπε ότι: «Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια Βαρδινογιάννη».

Δείτε εδώ την ανάρτηση του:

Η ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου

Με την σειρά της και η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να πει δημόσια το δικό της αντίο στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Στην ανάρτησή της μεταξύ άλλων ανέφερε «Το κενό που αφήνεις πίσω σου δυσαναπλήρωτο!»

«Μια θάλασσα αγάπης μέχρι το τέλος της ήταν η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Είχε τη ζεστή της αγκαλιά ανοιχτή για τα παιδιά και όσους είχαν ανάγκη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Χάρισε την Ελπίδα σε όσους την είχαν χάσει, αφήνοντας πίσω της ένα τεράστιο φιλανθρωπικό έργο, που αποτελεί πολύτιμη περιουσία του Ελληνικού λαού. Αγαπημένη μας, σε αγαπούσαμε, σε θαυμάζαμε, σε καμαρώναμε, ήσουν δυνατή και τρυφερή, αποτελούσες φωτεινό πρότυπο συζύγου και μητέρας. Το κενό που αφήνεις πίσω σου δυσαναπλήρωτο!»