Θρήνος για την Έρρικα Πρεζεράκου - «Ότι χρειαστεις είμαι εδώ μου είπες»

Η μακροσκελής ανάρτησή της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ανάμεσα σε τόσο δυσάρεστες ειδήσεις κι αυτή του θανάτου αγαπημένου Ανδρέα Τσουκαλά. Ο Έλληνας τραγουδιστής όπως έγινε γνωστό άφησε την τελευταία του πνοή στα 60 του χρόνια. Συντετριμμένη δηλώνει με τον χαμό του, μεταξύ άλλων και η Έρρικα Πρεζεράκου.

Η ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου

«Ήμουν μαθήτρια ακόμα στο σχολειο όταν σε πρωτογνώρισα. Ησουν ζεστός απλός εγκάρδιος όταν με υποδέχτηκες στο χώρο που θα γυρίζαμε το βιντεο κλιπ σου.Ο σκηνοθέτης του κλιπ είπε Ερρικα θα είσαι ζευγάρι με αυτο το ξανθό αγόρι και θα χρειαστεί να αγκαλιαστείτε και να φιληθείτε . Έτσι ηταν το σενάριο.Του είπα ξέρετε η γονεις μου δεν ξέρουν πολλά για την συμμετοχή μου εδώ ..αν με δουν να φιλιέμαι θα στεναχωρηθούν πολύ .
Μήπως να κάνω κινήσεις χορου αντί αυτού;

Δεν θα ξεχάσω ποτέ Αντρεα με ποση τρυφερότητα κατανόησες την έγνοια μου και άλλαξες το σενάριο για να είμαι καλα .Είμαι και εγώ Μπαμπας μου είπες και καταλαβαίνω.Ο ορισμός της ενσυναίσθησης και της ταπεινότητας απο έναν καλλιτέχνη .. οταν θα μπορούσες απλά να πεις «δεν με νοιάζει δικό μου τραγούδι και κλιπ είναι εγώ αυτό θέλω». Ήταν τόσο ωραια η ημέρα του γυρίσματος μας που μου ζήτησες να συμμετέχω σε ένα ακόμα κλιπ και δέχτηκα με τόση Χαρα..

Στο δίσκο σου που μου αφιέρωσες μου υπέγραψες «ο μεγάλος σου αδελφος» . Και έτσι ακριβώς σε ενοιωθα. Ότι χρειαστεις είμαι εδώ μου είπες. Και ήσουν στην πράξη σου.. ήσουν εκεί. Τα τραγούδια σου αγαπήθηκαν πολύ απο τους ανθρώπους .. όμως πίστεψε με το μεγαλείο της ψυχής σου περισσοτερο για όσους σε γνωρίσαμε.

Να έχει φως η ψυχη σου. Καλό σου ταξίδι μεγάλε μου αδελφέ.. Τα βαθιά μου συλλυπητηρια στην οικογένεια.Κουράγιο», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.