Πασίγνωστη τραγουδίστρια χώρισε μετά από 3 χρόνια σχέσης - Είχαν ανακοινώσει τον αρραβώνα τους τον Μάρτιο

Είχε κάνει τατουάζ τα αρχικά του πέρυσι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Πασίγνωστη τραγουδίστρια χώρισε μετά από 3 χρόνια σχέσης - Είχαν ανακοινώσει τον αρραβώνα τους τον Μάρτιο

Άλλοι χωρίζουν κι άλλοι θα γίνουν γονείς, έτσι είναι η ζωή! Ήταν μαζί από τον Αύγουστο του 2021 και δημοσιοποίησαν τη σχέση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από ένα μήνα. Σήμερα, μετά από παραπάνω από τρία χρόνια αποκαλύφθηκε πως οι δυο τους δεν είναι πια μαζί.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το People του εξωτερικού, το ζευγάρι, που ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Μάρτιο, χώρισε παρά την αγάπη και τον σεβασμό που τρέφει ο ένας για τον άλλον. Οι δύο συμφώνησαν να τερματίσουν τον αρραβώνα τους.

Χώρισε η Rosalia

Τον Μάρτιο του 2022, η Rosalia αποκάλυψε ότι είχε κάνει τατουάζ το «RR» στο πόδι της, λέγοντας στην Teen Vogue ότι είχε ενημερώσει τον Alejandro ότι θα έκανε τατουάζ με τα αρχικά που μοιράζονται και οι δύο (το επώνυμο του Alejandro είναι Ruiz). Ένα μήνα ακριβώς μετά ο άλλοτε σύντροφος της Rosalia αποκάλυψε πως έκανε κι εκείνος με την σειρά του το όνομά της πάνω από τον αφαλό του με μια χειρόγραφη γραμματοσειρά.

Η Ροσαλία γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 1992 στο Γενικό Νοσοκομείο της Καταλονίας στο Σαν Κουγάτ δελ Μπαλιές. Είναι η δεύτερη κόρη των Χοσέ Μανουέλ Βίλα και Πιλάρ Τομπέγια. Η μεγαλύτερη αδερφή της, Πιλάρ, εργάζεται αυτήν τη στιγμή μαζί της ως στυλίστριά της.

Το ενδιαφέρον της για τη μουσική προέκυψε από τον πατέρα της, ο οποίος την ενθάρρυνε να τραγουδήσει όταν ήταν επτά ετών, ενώ σε ηλικία δέκα ετών ξεκίνησε τη μουσική της εκπαίδευση, συγκεντρώνοντας πλήρως σε αυτήν τρία χρόνια αργότερα. Προετοιμάστηκε για τις ανώτερες σπουδές της στο Taller de Músics, ενώ αργότερα, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ανώτερη Μουσική Σχολή της Καταλονίας.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο ισπανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα κυνηγιού ταλέντων Tú si que vales το 2008, αν και δεν επιλέχτηκε. Πλέον φιγουράρει πρώτη παντού!

Στα 23α ετήσια βραβεία Latin Grammy τον Νοέμβριο του 2022, το Motomami κέρδισε και τις τέσσερις κατηγορίες στις οποίες ήταν υποψήφιο, οι οποίες ήταν Άλμπουμ της Χρονιάς, Καλύτερο Άλμπουμ Εναλλακτικής Μουσικής, Καλύτερο Μηχανικό Άλμπουμ και Καλύτερο Σχεδιασμό Συσκευασίας. Η Ροσαλία ήταν η πρώτη γυναίκα και η έκτη ηθοποιός συνολικά που κέρδισε δύο φορές το Άλμπουμ της Χρονιάς ως πρωταγωνίστρια. Έλαβε επίσης δύο υποψηφιότητες στα 65α βραβεία Grammy για το καλύτερο λάτιν ροκ ή εναλλακτικό άλμπουμ και το καλύτερο κινηματογραφικό μιούζικαλ για ένα Motomami Tiktok Live, κερδίζοντας την πρώτη κατηγορία. Ωστόσο, περιοδικά όπως οι Rolling Stone, Pitchfork, New York Times και W πίστευαν ότι η Recording Academy και τα Grammys είχαν απορρίψει το Motomami στην κατηγορία Άλμπουμ της Χρονιάς.

Στις αρχές του 2023, η Ροσαλία συνεργάστηκε με την Coca-Cola για να δημιουργήσει μια περιορισμένη έκδοση υπό την επωνυμία τους «Coca-Cola Creations» που ονομάζεται «Move», για την οποία κυκλοφόρησε το τραγούδι «LLYLM». Η τραγουδίστρια ξεκίνησε μια καριέρα σε φεστιβάλ ως μέρος του την περιοδεία της Motomami, η οποία έχει προγραμματιστεί να επισκεφθεί μια μεγάλη ποικιλία φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένων των Coachella, Lollapalooza και Primavera Sound. Τον Μάιο του 2022, η τραγουδίστρια και σύντροφος της, Ράου Αλεχάντρο είπαν στο περιοδικό Billboard ότι δούλευαν μαζί στο στούντιο και είχαν υλικό για κυκλοφορία. Η Ροσαλία το επιβεβαίωσε στη δική της συνέντευξη στο περιοδικό τον Νοέμβριο. Το έργο ανακοινώθηκε στις 13 Μαρτίου 2023, με το εξώφυλλο, τη λίστα κομματιών και την ημερομηνία κυκλοφορίας να δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το EP με τίτλο RR κυκλοφόρησε στις 24 Μαρτίου 2023 με ένα σινγκλ, το "Beso", και δύο άλλα τραγούδια, "Vampiros" και "Promesa". Το βίντεο κλιπ για το "Beso" τελειώνει με τη Ροσαλία να αποκαλύπτει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι στο δάχτυλό της, επιβεβαιώνοντας ότι και οι δύο καλλιτέχνες είναι αρραβωνιασμένοι.

Στις 28 Απριλίου 2023, έκλεισε την περιοδεία της στο φεστιβάλ στην αμερικανική ήπειρο με μια δωρεάν συναυλία στο Zócalo στο Μεξικό, με προσέλευση 160.000 θεατών, αποτελώντας έτσι την πιο μαζική συναυλία της καριέρας της.