Τριαντάφυλλος για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Από αποτυχία σε αποτυχία! Τι έχει κάνει; Ποια είναι η επιτυχία της;»

«Το Love Island το οποίο δεν το έβλεπε ούτε το τηλεκοντρόλ μου! Πήγαινα να το κάνω έτσι και μου έλεγε τι κάνεις, άλλαξέ το»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Τριαντάφυλλος για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Από αποτυχία σε αποτυχία! Τι έχει κάνει; Ποια είναι η επιτυχία της;»

Μετά την ανακοίνωση του STAR που την καλωσόρισε στην ομάδα του και της ανέθεσε την παρουσίαση του Shopping Star, το όνομά της ακούγεται πολύ. Κάποιες φορές όχι για καλό. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν από λίγες ημέρες εθεάθη στη Μύκονο και η συμπεριφορά της προς τους δημοσιογράφους χαρακτηρίστηκε προσβλητική (δείτε εδώ το βίντεο).

Μαζί της εκεί ήταν και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία το πρωί της Τετάρτης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Καλοκαίρι yes και μεταξύ άλλων μίλησε και γι' αυτό προσπαθώντας να δικαιολογήσει κάπως την φίλη της.

«Πολύ παρεξηγημένο αυτό, είπαν ότι ήθελαν οι άνθρωποι. Αυτό που έγινε στην ουσία ήταν ότι αντιληφθήκαμε ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι κινηματογραφούν και είναι εντάξει αυτό αλλά ήμασταν κάποιες γυναίκες μόνες μας εκείνη την στιγμή και μπήκαμε σε ένα στενό για να φύγουμε και τους βρήκαμε πάλι μπροστά μας. Αυτό είναι λίγο ανησυχητικό, γενικά είναι πολύ ωραίο να υπάρχει μια συνεννόηση να χαιρετιόμαστε να χαμογελάμε ο ένας στον άλλον αλλά το να κυνηγάει κάποιος κάποιον ότι τον βλέπει... αρκετά. Δεν είναι σωστό να λένε πράγματα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και τα λόγια της αυτά συζητήθηκαν αρκετά στον αέρα της εκπομπής, κάτι που δεν άρεσε στον Τριαντάφυλλο.

Τριαντάφυλλος κατά Παπαγεωργίου

«Δηλαδή εσείς που είστε της τηλεόρασης, το Shopping Star είναι πια τόσο τεράστιο; Δεν έγινε και κάτι. Δεν θα παρουσιάσει και η Ρούλα Κορομηλά το Fame Story. Χαλαρώστε λίγο. Μην τρελαίνεστε, δεν έγινε και κάτι αυτό λέω. εντάξει όλα καλά. Εξηγώ ότι έρχεται από μία αποτυχία, που ήταν στο Love Island το οποίο δεν το έβλεπε ούτε το τηλεκοντρόλ μου. Πήγαινα να το κάνω έτσι και μου έλεγε τι κάνεις, άλλαξέ το. Βρε πολύ όμορφη και πολύ καλή είναι, αλλά δεν έγινε και κάτι κάτσε να δούμε, γιατί η Βίκυ Καγιά είναι η Βίκυ Καγιά. Είναι σταρ. Αλλά αποτυχία στην αποτυχία δεν γίνεται» είπε μεταξύ άλλων ο Τριαντάφυλλος.