Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του Shopping Star!

Πλέον κάθεται στην καρέκλα της Βίκυς Καγιά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@ilianapapageorgiou
Instagram/@ilianapapageorgiou

Μετά από τις ξέφρενες διακοπές της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιστρέφει στον... τόπο του εγκλήματος, πίσω στο STAR! Η γνωστή παρουσιάστρια/μοντέλο φέτος θα καλησπερίζει το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συχνότητα του σταθμού με το project «Shopping Star» που για πολλά χρόνια άνηκε κι έχει συνδυαστεί με το όνομα της Βίκυς Καγιά.

Η Ηλιάνα είναι έτοιμη για αυτό το βήμα, θεωρεί - όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της - πως τίποτα δεν θα την δυσκολέψει στο συγκεκριμένο show και ξεκίνησε ήδη τα γυρίσματα! Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανέβασε το πρώτο story από το νέο αυτό εγχείρημα!

Η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του Shopping Star!

Η αντικαταστάτριά της στο My Style Rocks

Φεύγοντας, λοιπόν, από το ΣΚΑΙ η Ηλιάνα άφησε κενή μια θέση πίσω της, αυτή στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks και σύμφωνα με όσα αναφέρει η Τίνα Μεσσαροπούλου, οι ιθύνοντες φαίνεται πως την έχουν καλύψει ήδη, με πρόσωπο πραγματική έκπληξη!

Όλα δείχνουν πως η Σοφία Χατζηπαντελή η οποία βρέθηκε πέρσι στην κριτική επιτροπή του GNTM δημιουργώντας ποικίλα σχόλια και εντάσεις ακόμα και μέσα στο ίδιο το show, θα επιστρέψει από εξωτερικό για τη νέα σεζόν του My Style Rocks!

Η διεθνούς φήμης influencer, άλλωστε, ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία της να συνεχίσει την καριέρα της στην ελληνική τηλεόραση και αυτό φαίνεται πως άκουσαν και τα στελέχη του ΣΚΑΪ. Αξίζει να σημειωθεί πως η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα Ελληνοκύπριο μοντέλο, που ξεχωρίζει περισσότερο για το μονόφρυδο look της. Κέρδισε αρχικά την προσοχή του κοινού στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2017 και εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε επιδείξεις μόδας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου 2020.