«Έκανα επέμβαση στην... και στην...» - «Ρε φίλε, δεν μου είπε κανείς τίποτα, είναι δυνατόν;»: Σε κατάσταση σοκ ο Τριαντάφυλλος στο Καλοκαίρι Yes

Η άγνωστη περιπέτεια υγείας του

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
«Έκανα επέμβαση στην... και στην...» - «Ρε φίλε, δεν μου είπε κανείς τίποτα, είναι δυνατόν;»: Σε κατάσταση σοκ ο Τριαντάφυλλος στο Καλοκαίρι Yes

Το πρωί της Πέμπτης 27/07/23, ο γνωστός τραγουδιστής Δημήτρης Γιώτης, πήγε στο πλατό της εκπομπής του Open, στο Καλοκαίρι yes, προκειμένου να παραχωρήσει μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης. Ο ίδιος ωστόσο, αναφέρθηκε στην άγνωστη για εμάς περιπέτεια υγείας που είχε, αποκάλυψη που έκανε τους παρουσιαστές της εκπομπής να σαστίσουν (δείτε εδώ επίσης που οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο).

Η άγνωστη περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Γιώτη

Στην αρχή της συνέντευξης του ο Δημήτρης Γιώτης, αναφέρθηκε στο πλατό της εκπομπής του Open, για την άγνωστη περιπέτεια υγείας που είχε και παραλίγο να του κοστίσει την ζωή του. Στο άκουσμα αυτής της ιστορίας ο Τριαντάφυλλος "πάγωσε". Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής είπε ότι: «Είμαι πάρα πολύ καλά τώρα, πέρασα μια περιπέτεια υγείας πολύ μεγάλη και τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έκανα επέμβαση στην καρωτίδα και στην καρδιά, γι' αυτό χάθηκα, γι' αυτό δεν με έχεις δει στα αεροδρόμια τώρα τελευταία».

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι: «Ήμουν με τον Κονταρό σε μια εμφάνιση στο Ρέθυμνο, γυρίζω και το επόμενο βράδυ μου ανοίγει η μύτη. Περίπου δύο ώρες. Μόλις την έκλεισα μου λέει ο πατέρας μου “βάλε το πιεσόμετρο” και έδειξε 25 η μεγάλη και 17 η μικρή. Η μύτη με έσωσε βασικά. Πήγαμε νοσοκομείο, έκανα χειρουργείο, έμεινα μια εβδομάδα στο νοσοκομείο, ώστε να βρούμε από τι προέρχονται όλα αυτά».

Ακόμα είπε ότι: «Διαπιστώσαμε ότι η καρωτίδα η δεξιά ήταν κλειστή 99%. Πέρναγε μία σταγόνα αίμα μόνο. Δεν καταλάβαινα τίποτα. Η μύτη ήταν η μόνη ένδειξη. Έκανα καρωτίδα τον Αύγουστο και καρδιά τον Δεκέμβρη. Τώρα είμαι ολοκαίνουριος. Θα μπορούσα να μην είμαι κι εδώ τώρα».

Ο Τριαντάφυλλος, σοκαρισμένος με όλα αυτά που άκουσε, είπε με την σειρά του τα εξής: «Ρε φίλε δεν ήξερα τίποτα, δεν μου είπε κανείς τίποτα. Είναι δυνατόν; Είσαι καλός άνθρωπος, ο Θεός να σε έχει καλά και μας έχεις λείψει πολύ και στα live».

Τέλος, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην συνεργασία που είχε με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Για τον οποίο δήλωσε ότι τέτοιοι καλλιτέχνες δεν βγαίνουν ξανά. Ωστόσο, είπε ότι ο Δημήτρης Γιώτης είχε γράψει κάποια τραγούδια τα οποία ο Τόλης είχε ερμηνεύσει, καθώς και ότι έκαναν λίγη παρέα εκτός δουλειάς.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα: