Γιώργος Λιάγκας: Η μοναχική βόλτα στο σκάφος την ώρα που έδυε ο ήλιος - Το όλο νόημα σχόλιο

Απολαμβάνει τις διακοπές του στην Τήνο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γιώργος Λιάγκας
Instagram / Γιώργος Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας, εδώ και λίγο διάστημα, μετά το τέλος του Πρωινού συγκεκριμένα, βρίσκεται στην Τήνο, στο αγαπημένο του νησί, όπου βρίσκεται και το εξοχικό του, και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, οι οποίες περιλαμβάνουν πολλές βουτιές στη θάλασσα, όπως και βόλτες με το σκάφος του (δείτε τον εδώ ημίγυμνο να οργώνει τα κύματα).

Μάλιστα, την Τετάρτη 26/7 το απόγευμα, ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την βόλτα του με το σκάφος μπροστά στο ηλιοβασίλεμα, αφήνοντας στην λεζάντα μία φράση όλο νόημα.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα από το σκάφος στο ηλιοβασίλεμα

«Ένα ταξίδι είναι η ζωή...», έγραψε χαρακτηριστικά. Φυσικά, τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν πολλά, με τους θαυμαστές του να ενθουσιάζονται που τον βλέπουν στο στοιχείο του, περνώντας όμορφα μακριά από την τηλεόραση και τις κάμερες.

Διαβάστε επίσης: Φαίη Σκορδά: Την πρώτη φορά που την κάλεσε σπίτι του ο Γιώργος Λιάγκας... - 10 μικρά και μεγάλα μυστικά της ζωή της

Φωτογραφίες από το σπίτι του στην Τήνο

Είναι το ησυχαστήριο του αλλά και αγαπημένο μέρος για να περνάει χρόνο με τους δυο γιους του, κάνοντας βόλτες στο κέντρο και βουτιές στα καθαρά νερά του Αιγαίου.

Μάλιστα, όταν έχει όρεξη και καλή παρέα παίρνει το φουσκωτό του σκάφος και κάνει τουρ σε όλα τα νησιά του Αιγαίου αλλά και του Ιουνίου - δείτε φωτογραφίες.

Το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα λοιπόν, όπως έχουμε δει από αναρτήσεις που έχει κάνει στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram είναι ονειρικό. Διαθέτει πισίνα με θέα όλο το Αιγαίο, αλλά και μια όμορφη βεράντα όπου χαλαρώνει μακριά από τα επαγγελματικά του ζητήματα.