Αθηνά Παντελίδου: Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του Παντελή Παντελίδη

Δεν έχει ξεχαστεί...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μπορεί να έχουν περάσει επτά ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του ύστερα από τροχαίο στη Βουλιαγμένη, σε ηλικία μόλις 35 ετών, ωστόσο έχει μείνει αθάνατος για το κοινό του μέσα από τα τραγούδια και την μουσική του, πόσω μάλλον για την οικογένειά του.

Σήμερα, ο καλλιτέχνης θα γιόρταζε μαζί με τους γονείς, τα αδέρφια και τους φίλους του για την ονομαστική του εορτή και για να τον τιμήσει η μητέρα, Αθηνά Παντελίδου, του δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του και με δύο λέξεις τα είπε όλα (δείτε εδώ την ανάρτησή της για τον σύζυγό της που έφυγε πριν λίγους μήνες από τη ζωή).

Η σπαρακτική ανάρτηση της Αθηνάς Παντελίδου για την ονομαστική γιορτή του Παντελή Παντελίδη

«Καρδιά μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: «Έχω κρατήσει τις κιθάρες του και...» - Τα αντικείμενα του Παντελή Παντελίδη που έχει κρατήσει φυλαχτό ο Κωνσταντίνος 7 χρόνια μετά τον θάνατό του

Παντελής Παντελίδης μητέρα ονομαστική γιορτή

Αποκάλυψη από συνεργάτη του τραγουδιστή για την ημέρα του τροχαίου

Ένας από τους ανθρώπους, που το θυμούνται με αγάπη και μιλάνε με τα καλύτερα για εκείνον είναι ο χορογράφος, Κωνσταντίνος Ρήγος, ο οποίος με δηλώσεις του τη Δευτέρα 24/4 στο Πρωίαν σε είδον τη μεσηβρίαν έκανε γνωστό, πως ήταν από τα τελευταία πρόσωπα, που τον είχαν δει.

«Δούλεψα και με τον Παντελίδη κι ήταν πολύ ωραία. O Παντελής ήταν ένας ιδιοφυής άνθρωπος σε αυτό που έκανε και φαίνεται και τώρα που τα τραγούδια του περνούν ακόμα στο κοινό. Είχε έναν δικό του τρόπος σκέψης, είχε πάρα πολύ χιούμορ. Δουλέψαμε από την πρώτη δουλειά μέχρι και την τελευταία δυστυχώς. Το προηγούμενο βράδυ ήμασταν μαζί. Ήταν σοκαριστικό και παραμένει. Ό,τι έκανε το έχουμε κάνει μαζί, από τα video clip του μέχρι τις εμφανίσεις του όλες. Έχουμε κάνει διακοπές μαζί.

Δεν είναι ακριβώς το ''φίλοι''. Με κάποιους ανθρώπους δεν λες φίλος ή μη φίλος, με κάποιους ανθρώπους καταλαβαίνεις, ότι λειτουργείς. Αυτό αυτομάτως γίνεται φιλία, αλλά στην πραγματικότητα είχαμε μία τρομακτική λειτουργικότητα», είπε ο Κωνσταντίνος Ρήγος.