Ακομπλεξάριστη η Καίτη Γαρμπή - Φωτογραφίζεται άφαβη στα 62 της χρόνια

«Θεότητα»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@kaitigarbi
Instagram/@kaitigarbi

Έχει αυτό το... κάτι που μένει, όπως λέει και το τραγούδι της, οπότε κάθε της εμφάνιση, κάθε της ανάρτηση πολυσυζητείται και αποθεώνεται! Η Καίτη Γαρμπή στα 62 της χρόνια δεν έχει να ζηλέψει πραγματικά τίποτα από μια 20αρα.. Πρόσωπο αγγελικό, βλέμμα θανατηφόρο, κορμί συγκλονιστικό...

Πριν από λίγες ώρες η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει άβαφη εντελώς και τα σχόλια πήραν φωτιά. «Θεότητα», «Πανέμορφη όπως πάντα», «κουκλάρα», ήταν κάποια από τα σχόλια που γράφτηκαν από κάτω...

Η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή

«Ξεκούραστη, φρέσκια και γεμάτη οξυγόνο!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίες η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Διαβάστε επίσης: Καίτη Γαρμπή: «Για ένα ατόπημα...» - Η εξομολόγηση για την απιστία και τον Διονύση Σχοινά

Τι τρώει η Καίτη Γαρμπή στα 62 της

  • Πλούσιο πρωινό: «Το πρωί φάε σαν βασιλιάς...», λέει μια σοφή ρήση και αυτό κάνει η Καίτη εδώ και χρόνια. Γιαούρτι, δημητριακά, φρούτα, μέλι, ξηροί καρποί και άπαχο τυρί έχουν την τιμητική τους στο πρωινό της, που της δίνει ενέργεια και τη χορταίνει χωρίς να τη... φουσκώνει. Το μυστικό της; Πίνει πολύ νερό και πράσινο τσάι καθημερινά.
  • Μεσογειακό γεύμα: Μαγειρεύει νόστιμα και... ελληνικά. Αγαπά τα λαδερά, τα όσπρια και δύσκολα αντιστέκεται στις μακαρονάδες, τις οποίες, ωστόσο, φτιάχνει όσο πιο light γίνεται, με θαλασσινά ή όστρακα. Συνοδεύει το μεσημεριανό της με σαλάτες με εποχικά λαχανικά, προσλαμβάνοντας έτσι όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη ο οργανισμός της.
  • Light βραδινό: Φρούτα ή σαλάτες; Η απάντηση είναι «και τα δύο, με εναλλαγές». Η Καίτη αποφεύγει να τρώει μετά τις 8 το βράδυ και δύσκολα παρασύρεται σε ατασθαλίες στις εξόδους της. Τα ωμά λαχανικά είναι Νο1 στη λίστα της, αφού τα φρούτα τα καταναλώνει με φειδώ λόγω της ζάχαρης που περιέχουν.