Πτώση Canadair: Έμαθαν το φύλο του μωρού λίγες μέρες πριν τον χαμό του Χρήστου Μουλά

Το μώρο που δεν θα γνωρίσει ποτέ τον πατέρα του

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πτώση Canadair: Έμαθαν το φύλο του μωρού λίγες μέρες πριν τον χαμό του  Χρήστου Μουλά

Το μεσημέρι της Τρίτης 25/07/23, έγινε γνωστή η είδηση ότι ένα Canadair το οποίο επιχειρούσε στην περιοχή της Καρύστου κατέπεσε. Ωστόσο το απόγευμα της ίδιας μέρας, ανακοινώθηκε από την Πολεμική Αεροπορία, ότι οι δύο χειριστές του μοιραίου αεροσκάφους εντοπίστηκαν νεκροί. Ο ένας ήταν ο Σμηναγός Χρήστος Μουλάς, και ο άλλος ήταν ο Ανθυποσμηναγός Περικλής Στεφανίδης.

Σύμφωνα με τα «Χανιώτικα Νέα», το πρωί της Παρασκευής 28/07/23, συγγενείς, φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι θα παρευρεθούν στο χωριό Γαβαλοχώρι για να τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά, με την εξόδιο ακολουθία να ξεκινά στις 11 το πρωί στην εκκλησία του Αγίου Σεργίου (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες).

Το φύλο του αγέννητου παιδιού του Χρήστου Μουλά

Τραγικές φιγούρες είναι η οικογένεια, αλλά και η σύζυγος του άτυχου Σμηναγού Χρήστου Μουλά, που έχασε την ζωή του εν ώρα καθήκοντος στην περιοχή της Καρύστου, την ώρα που προσπαθούσε μαζί με τον Περικλή Στεφανίδη να πραγματοποιήσει την μοιραία κατάσβεση.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε από τον δημοσιογράφο Αντώνη Σεφερλή, καθώς και από την εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί του ΑΝΤ1, πριν από 10 μέρες, έμαθε το φύλο του μωρού τους. Ο άτυχος πιλότος και η σύζυγος του περιμένουν αγοράκι που δυστυχώς ο Χρήστος Μουλάς, δεν θα καταφέρει να γνωρίσει.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα:

Η Βουλή των Ελλήνων υιοθετεί το αγέννητο παιδί του

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης 27/7, όταν πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνους Τασούλας, το ελληνικό Κοινοβούλιο θα υιοθετήσει το αγέννητο παιδί του σμηναγού Χρήστου Μουλά. Ο κ. Τασούλας θύμισε ότι αυτή είναι μία τακτική που ισχύει από την εποχή που ήταν πρόεδρος της Βουλής ο Απόστολος Κακλαμάνης.

Τι σημαίνει δηλαδή το γεγονός πως η Βουλή θα υιοθετήσει το παιδί του; Η ανατροφή του μέχρι και το 25ο χρόνο της ηλικίας του θα καλύπτεται ως ένα βαθμό από ένα χρηματικό μηνιαίο ποσό που θα του δίνει η Βουλή.

Δείτε επίσης: Πτώση Canadair: Ψυχολόγοι στο σπίτι του Περικλή Στεφανίδη - Σε κατάσταση σοκ ο μικρός του αδερφός