«Αποφάσισε ότι θέλει 2.500 ευρώ προκαταβολή» - Ο Γιώργος Παρτσαλάκης καταγγέλλει δημόσια το τι συμβαίνει με τα ενοίκια σπιτιών!

«Για τα χρήματα που δεν θα φαινόταν στο συμβόλαιο στο οποίο θα φαίνονταν τα μισά χρήματα για να γλιτώσει από την εφορία»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Αποφάσισε ότι θέλει 2.500 ευρώ προκαταβολή» - Ο Γιώργος Παρτσαλάκης καταγγέλλει δημόσια το τι συμβαίνει με τα ενοίκια σπιτιών!

Ο γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Παρτσαλάκης, που πρόσφατα βρέθηκε στα Ιωάννινα για αναζήτηση φοιτητικής στέγης του γιου του (δείτε τον εδώ), το πρωί της Παρασκευής 28/7 παρενέβη στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega και προέβη σε μια καταγγελία όσον αφορά τα ενοίκια που παίζουν στην αγορά και τις κομπίνες πίσω από τα συμβόλαια!

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως ενώ πλησίασε πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιών για να βρει ένα σπίτι στον γιο του, οι τιμές που του είπαν για να μπορέσει να κλείσει το σπίτι ήταν εξωφρενικές... Σοκαρισμένος, λοιπόν, παραχώρησε δηλώσεις δημόσια στην εκπομπή του Mega θέλοντας να ξεκαθαρίσει πως με αυτή την κατάσταση τα παιδιά που αποτελούν το μοναδικό μέλλον αυτής της χώρας δεν θα μπορέσουν ποτέ να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους!

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παρτσαλάκη

«Ο γιος μου πέρασε στη Φιλοσοφική στα Ιωάννινα. Έψαξα να βρω ένα σπίτι και ο ιδιοκτήτης αποφάσισε πως θέλει 2.500 ευρώ προκαταβολή για τα χρήματα που δεν θα φαινόταν στο συμβόλαιο στο οποίο θα φαίνονταν τα μισά χρήματα για να γλιτώσει από την εφορία.Το θέμα δεν είναι προσωπικό, αλλά επειδή επικοινώνησα με πολλούς ανθρώπους και αυτό συμβαίνει. Δεν πιστεύω στις ελεγκτικές υπηρεσίες, ότι μπορούν να βάλουν μια τάξη γιατί αυτά συμβαίνουν στην ελεύθερη αγορά η οποία έχει γίνει εγκληματική. Πιστεύω μόνο στον άνθρωπο και θέλω να παρακαλέσω αυτούς του ανθρώπους (τους ιδιοκτήτες) να πάρουν τα χρήματά τους, αλλά να σέβονται τα παιδιά!Αυτά τα παιδιά φεύγουν από το σπίτι τους για να στήσουν μια νέα Ελλάδα. Έλεος, βοηθήστε τα παιδιά μας γιατί μπορεί κάποιος μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω, αλλά υπάρχουν και παιδιά που πάνε να βρουν το Πανεπιστήμιο αλλά και μια δουλειά για να μπορούν να επιβιώσουν», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός.