Οι Αταίριαστοι: «Αυτό ήταν, ολοκληρώθηκε το έργο» - Έπεσαν οι τίτλοι τέλους

«Ήταν μια σεζόν έντονη»

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Οι Αταίριαστοι: «Αυτό ήταν, ολοκληρώθηκε το έργο» - Έπεσαν οι τίτλοι τέλους

Το πρωί της Παρασκευής 28/07/23, τίτλοι τέλους έπεσαν για φέτος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, οι Αταίριαστοι, και οι δύο παρουσιαστές θέλησαν να πουν μερικά λόγια για την μέχρι τώρα πορεία τους. Ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος, μετρούν σχεδόν μια δεκαετία στην ζώνη της ενημέρωσης, τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο ραδιόφωνο (δείτε εδώ "κλάμα" με το σχόλιο των Αταίριαστων για τον γάμο του Μουζουράκη & της Κόζαρη).

Οι τίτλοι τέλους για τον Γιάννη Ντσούνος και τον Χρήστο Κούτρα

Πιο συγκεκριμένα ο Χρήστος Κούτρας, αποφάσισε να πει πρώτος μερικά λόγια για την πορεία που έχουν οι δυο δημοσιογράφοι στην πρωινή ενημέρωση. Έτσι λοιπόν, δήλωσε τα εξής: «Αυτό ήταν, ολοκληρώθηκε το έργο. Θυμάμαι σαν χθες όταν ξεκινήσαμε αυτήν την εκπομπή από αυτό εδώ το στούντιο πριν από 9 χρόνια, ο στόχος που είχαμε βάλει ήταν να την κρατήσουμε ένα μήνα. Κάναμε πλάκα μεταξύ μας. Φτάσαμε την ένατη σεζόν, κλείνουμε την ένατη σεζόν στην τηλεόραση και τη δέκατη στο ραδιόφωνο».

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Μάκη Πολλάτο, ο οποίος ήταν αρχισυντάκτης μας αυτή τη χρονιά. Ήταν μια σεζόν έντονη και είχε πολλές διακυμάνσεις, μας γέμισε εμπειρίες. Στενοχωριόμαστε που τον αποχωριζόμαστε πάνω που τον συνηθίσαμε, αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή, αυτά έχουν και τα μέσα ενημέρωσης. Ευχόμαστε να περάσετε φανταστικά».

Με την σειρά του Γιάννης Ντσούνος είπε τα εξής: «Είχε τα πάνω της, τα κάτω της, τα δεξιά της, τα αριστερά της. Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές με υγεία κι ασφάλεια».

Κλείνοντας, ο ο Χρήστος Κούτρας δήλωσε ότι: «Ευχαριστούμε περισσότερο από όλους εσάς, που είστε εδώ, μας στηρίζετε και μας αγαπάτε. Ειλικρινά μας συγκινεί»

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα: