Μαρία Ηλιάκη: «Πρώτη φορά η Κατερινούλα μου...» - Το πρόβλημα υγείας που περνάει η κόρη της

Το βίντεο στα social media

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Για ακόμα μια χρονιά τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει στην Κρήτη, η Μαρία Ηλιάκη, έχοντας στο πλευρό της πάντα στον σύζυγό της, Στέλιο Μανουσάκη, και την μικρή τους κόρη, Μαρία (δείτε εδώ φωτογραφίες από την βάπτιση της που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα), που δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες δεν είναι καθόλου καλά.

Η παρουσιάστρια που είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media μοιράστηκε, μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με τους ακόλουθούς της πως η μικρή περνάει γαστρεντερίτιδα για πρώτη φορά.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη

«Καλημέρα! Τι κάνετε, πώς είστε; Εμείς εδώ έχουμε περάσει γαστρεντερίτιδα, το ζήσαμε και αυτό στις διακοπές. Πρώτη φορά η Κατερινούλα μου γαστρεντερίτιδα, υπέροχα. Εντάξει. Αντιμετωπίσιμο, ε, Κατερινάκι μου;», ακούγεται να λέει σε βίντεο η παρουσιάστρια.

«Δεν ήμασταν χαρούμενοι στην ψυχή μας, δεν περνούσαμε καλά»

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η Μαρία Ηλιάκη το βράδυ της Τρίτης 20/6. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου λοιπόν, συζήτησε μαζί της τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για τα επαγγελματικά της. Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια θυμήθηκε το Δέστε τους που έπαιζε στον ALPHA.

«Ήταν πάρα πολύ ωραία τα χρόνια τότε, είχαν κάτι, μια ανεμελιά, μία αθωότητα μια βλακεία. Έλεγε ο καθένας τη βλακεία του και δεν μας παρεξηγούσε κανείς, εγώ πάντα στο πλαίσιο της ευπρέπειας όσο γινόταν. Δεν θα άλλαζα κάτι από τότε, όχι. Πέρασα πολύ ωραία στην τηλεόραση και ήταν ένα επάγγελμα που ονειρευόμουν να κάνω. Την περίοδο επιτυχίας του "Δέστε τους" δεν τολμούσα να κυκλοφορήσω έξω. Όλο αυτό με τον Νίκο, τον χορό της Ηλιάκη.

Εκείνη την περίοδο, ενώ ζούσα κάτι πολύ ωραίο επαγγελματικά, ήταν για εμένα προσωπικά από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής μου, γιατί ήταν η περίοδο που ξεκίνησε να αρρωσταίνει η μαμά μου. Οπότε ζούσα μια παράνοια. Κέφι χαρά και όταν πήγαινα σπίτι μου, έκλεινα πατζούρια και προσπαθούσε να ντιλάρω μια κατάσταση», είπε.

«Όταν αρρώστησε η μαμά μου και άρχισε να παθαίνει τα πρώτα εγκεφαλικά, δεν μπορούσα να το δεχθώ. Ήταν μία έντονη σχέση με τα θετικά και τα αρνητικά της. Οι μαμάδες είναι ξέρεις... Με τον μπαμπά η σχέση ήταν πιο αγαπησιάρικη. Tαλαιπωρήθηκε 8 χρόνια αλλά νομίζω ότι εκεί που είναι τώρα είναι χαρούμενη και περήφανη. Όταν έγινα κι εώ μαμά, δικαιολόγησα πολλές συμπεριφορές της, ειδικά την υπερπροστατευτικότητά της», εξομολογήθηκε.

Δείτε επίσης: "Έλιωσε" η Μαρία Ηλιάκη: «Πόση ώρα πιστεύετε έκλαιγα; Με λυγμούς όμως!» - Η κόρη της είπε πρώτη φορά "σ' αγαπώ"

Όσον αφορά τα προσωπικά της, η Μαρία Ηλιάκη μίλησε για τις δύσκολες στιγμές στην Ζυρίχη με τον σύζυγό της αλλά και τους λόγους που τους έκαναν να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

«Γνωριζόμασταν πολλά χρόνια από κοινές διακοπές στην Κρήτη. Με θεωρούσε πολύ απρόσιτη, ότι τον σνομπάρω. Και τον σνόμπαρα η αλήθεια είναι γιατί ήταν από τους ωραίους των Χανίων και είναι ακόμα. Όταν πέρασαν τα χρόνια και έγινα και εγώ πιο ήρεμη και κατασταλαγμένη, έτυχε να μου στείλει ένα μήνυμα και να του απαντήσω. Η σχέση ξεκίνησε αμέσως», αποκάλυψε.

«Η πρόταση γάμου έγινε τον Δεκαπενταύγουστο που ήμασταν οι δυο μας, καλοκαίρι, στη Ζυρίχη. Περπατούσαμε στον δρόμο, βλέπει ένα κοσμηματοπωλείο, μπαίνουμε μέσα και πήρε το δακτυλίδι. Ο κοσμηματοπώλης ήταν γλυκούλης και μόλις κατάλαβε ότι ο Στέλιος θα κάνει πρόταση άνοιξε σαμπάνιες» συνέχισε.

«Η Ελβετία είναι μια χώρα πολύ συγκεκριμένη, πλούσια, τακτοποιημένα όλα. Δεν ήμασταν χαρούμενοι στην ψυχή μας, δεν περνούσαμε καλά. Είχα γνωριστεί με όλη την ελληνική κοινότητα, στην Ελβετία, δεν υπήρχε Έλληνας που να μην τον ξέρω. Αποφασίσαμε από κοινού να ζήσουμε μαζί στην Ελλάδα» εξομολογήθηκε.