«Πρώτη φορά που με άφησες να σε αγκαλιάσω» - Αυλαία για τον Παναγιώτη Στάθη και τον Δημήτρη Καμπουράκη στο OPEN

Ο αποχαιρετισμός και τα πειράγματα στο τέλος της εκπομπής "Ώρα Ελλάδος"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Πρώτη φορά που με άφησες να σε αγκαλιάσω» - Αυλαία για τον Παναγιώτη Στάθη και τον Δημήτρη Καμπουράκη στο OPEN

Αυλαία έριξαν σήμερα, Παρασκευή 28/7, ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Παναγιώτης Στάθης, μέσα από την συχνότητα του OPEN για την εκπομπή τους "Ώρα Ελλάδος", καθώς έφτασε η στιγμή να αφήσουν κι εκείνοι το στούντιο και τις κάμερες και να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Οι δυο τους, λοιπόν, κοίταξαν τον φακό και με χαμόγελο ευχαρίστησαν το κοινό για την παρέα που τους κράτησαν όλους αυτούς τους μήνες και την εμπιστοσύνη που τους έδειξαν, ενώ δεν έλειψαν και τα μεταξύ τους πειράγματα, όπως άλλωστε συνηθίζουν (δείτε εδώ την αντίδραση του Δημήτρη Καμπουράκη στα δημοσιεύματα περί αποχώρησης από τον σταθμό).

Ο αποχαιρετισμός του Δημήτρη Καμπουράκη και του Παναγιώτη Στάθη στην αυλαία του "Ώρα Ελλάδος"

«Παιδιά φεύγουμε, πάμε διακοπές. Μην αρχίσεις τώρα ευχαριστώ τη μαμά μου, τον μπαμπά μου, την αρχισυντάκτρια. Δεν πάμε μετανάστες», είπα αρχικά ο Δημήτρης Καμπουράκης, με τον συνεργάτη του να τον αγκαλιάζειμ με αποτέλεσμα ο ίδιος να του απαντά: «Ωραία περάσαμε, αλλά άσε τα φιλιά».

«Πρώτη φορά που με άφησες να σε αγκαλιάσω και χαμογέλασες κιόλας. Πρόσεξέ το», δήλωσε τότε με χιούμορ ο Παναγιώτης Στάθης και έκλεισαν οι κάμερες.

Η έκπληξη στο πλατό για τα γενέθλια του παρουσιαστή

Ο Παναγιώτης Στάθης λοιπόν έκλεισε στις 28/11/22 τα 51 και μάλιστα ο Δημήτρης Καμπουράκης, αρχικά, του έκανε πλάκα για τα γλυκά που πήγε στην εκπομπή, ωστόσο λίγο αργότερα ήρθε η μεγάλη έκπληξη, την οποία είχε προετοιμάσει η Μαριάννα Γεωργαντή.

Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στο πλατό η Μπέσσυ Αργυράκη με μια τούρτα και τραγουδούσε το Happy Birthday, με τον παρουσιαστή φυσικά να μένει με το στόμα ανοιχτό και μάλιστα, έσβησε την τούρτα του που έγραφε τον αριθμό 20!