Πηγή Δεβετζή: «Έχω στερηθεί την οικογένειά μου όταν...» - Η απώλεια του πατέρα της και τα δύσκολα χρόνια στον πρωταθλητισμό

«Ο πρωταθλητισμός για εμένα τελείωσε»

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή Δεβετζή: «Έχω στερηθεί την οικογένειά μου όταν...» - Η απώλεια του πατέρα της και τα δύσκολα χρόνια στον πρωταθλητισμό

Η Πήγη Δεβετζή το πρωί της Πέμπτης 27/07/23, μίλησε στην camera της εκπομπής του Open, στο Καλοκαίρι yes, σχετικά με το ποια είναι τα επαγγελματικά της σχέδια από την νέα σεζόν, αλλά και για το ποια είναι η σχέση της με τον πρωταθλητισμό και τον αθλητισμό (δείτε εδώ την εξομολόγηση από καρδιάς της Πηγής Δεβεντζή).

Η Πηγή Δεβετζή, έδωσε μία συνέντευξη στην camera της εκπομπής του Καλοκαίρι Yes, όπου και αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της σχέδια, καθώς και για το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποια τηλεοπτική εκπομπή από την νέα σεζόν.

Οι δηλώσεις της Πηγής Δεβετζή

Πιο συγκεκριμένα αναφορικά με αυτό δήλωσε ότι: «Ο πρωταθλητισμός για εμένα τελείωσε, ο αθλητισμός δεν θα τελειώσει ποτέ γιατί ακόμα και τώρα προπονούμαι όσο μπορώ και όσο έχω ελεύθερο χρόνο, αλλά μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις, τις συζητάω με πολύ καλούς μου φίλους, που είναι σχετικοί και νομίζω ότι κάτι καλό θα συμβεί από Σεπτέμβρη. Αναμένω κι εγώ κι εσείς, γιατί νομίζω ότι όταν κλείνει ένα κεφάλαιο, όπως αυτό του πρωταθλητισμού, μπορείς να ξεκινήσεις κάτι άλλο με επιτυχία. Οπότε γιατί να μην το δοκιμάσω»

Στην συνέχεια μάλιστα είπε ότι: «Μετά τον πρωταθλητισμό, ό,τι και να κάνω είναι πρωταθλητισμός για εμένα, δεν μπορώ να είμαι μέτρια. Έχω στερηθεί πάρα πολλά πράγματα από 4 χρονών που ξεκίνησα τον αθλητισμό και μετά κατάλαβα με τη δουλειά και την υπομονή και τους κόπους ότι μπορώ να φτάσω πολύ ψηλά».

Σχετικά με το ίδιο θέμα συνέχισε λέγοντας ότι: «Έχω στερηθεί την οικογένειά μου όταν έφυγα 18 χρονών από την Αλεξανδρούπολη να κατέβω στην Αθήνα για να κάνω πρωραθλητισμό. Επειδή έχασα τον πατέρα μου και του είχα τρελή αδυναμία και αν δεν υπήρχε εκείνος, όπως και η μαμά μου, δεν θα πετύχαινα τίποτα, νομίζω ότι στερήθηκα πρώτα από όλα την οικογένειά μου και μετά το φαγητό, τα παιδικά μου χρόνια».

Κλείνοντας τόνισε το εξής: «Ο κόσμος μπορεί να βλέπει το αποτέλεσμα, τη νίκη, το βάθρο, όμως για να φτάσεις εκεί θέλει πολλές θυσίες».

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα: