Θύμα ηλεκτρονικής απάτης ο Φοίβος Δεληβοριάς - Η δημόσια έκκληση

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης φαίνεται πως έπεσε ο καλλιτέχνης Φοίβος Δεληβοριάς, καθώς όπως αποκάλυψε την Παρασκευή 28/7 μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έχει δημιουργηθεί ψεύτικος λογαριασμός στα social media με το δικό του όνομα (δείτε εδώ παρόμοιο σκηνικό που έζησε η Φαίη Σκορδά).

Δεν σταματάει, όμως, εκεί. Το πρόσωπο πίσω από τον λογαριασμό αυτό στέλνει μηνύματα σε άγνωστο κόσμο και ξεκινάει συζητήσεις μαζί τους, με στόχο να πραγματοποιήσει μία έξοδο μαζί τους. Για τον λόγο αυτό ο τραγουδιστής ζήτησε από το κοινό του να κάνει αναφορές.

Η έκκληση του Φοίβου Δεληβοριά για την ηλεκτρονική του απάτη

«Fake λογαριασμός με το όνομά μου, στέλνει μηνύματα του στιλ "Τι κάνεις σήμερα;". Κάντε report ανελέητα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης: «Τόσο πολύ σεξιστικά ομοφοβικά και ρατσιστικά!» - Κατακεραύνωσε την τραπ σκηνή ο Φοίβος Δεληβοριάς

Φοίβος Δεληβοριάς απάτη

Η σπάνια κατάθεση ψυχής του

Παρότι αποφεύγει να μιλά πολύ στις κάμερες, το μεσημέρι της Παρασκευής 2/9 βρέθηκε και κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4» και έδωσε μία μοναδική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης για τα πάντα. Ο λόγος για τον αγαπητό καλλιτέχνη Φοίβο Δεληβοριά (δείτε εδώ το τραγούδι του για την αδικοχαμένη Τοπαλούδη)ο οποίος μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς ο ερχομός της κόρης του, άλλαξε τη ζωή του.

«Περιέργως μετά τη γέννηση της κόρης μου, ενώ πριν αισθανόμουν ότι οτιδήποτε θέλω να κάνω θέλει χρόνο που εγώ δεν τον είχα, ο χρόνος είναι ατέλειωτος και δεν μπορώ να το εξηγήσω ενώ οι υποχρεώσεις μου είναι πολύ περισσότερες και η βιοποριστική αγωνία πολύ μεγαλύτερη. Δεν μπορώ να τα εξηγήσω. Πότε έγιναν όλα αυτά; Τα περισσότερα έγιναν την τελευταία δεκαετία που γεννήθηκε η μικρή.

Μπορεί μεγαλώνοντας να αισθάνεσαι ότι πρέπει οτιδήποτε έμενε στη σκιά των φόβων ή απωθημένων, πρέπει να το κάνεις. Μου άλλαξε τη ζωή. Είναι μια τεράστια αλλαγή. Όσο μεγαλώνεις γίνεσαι όλο και περισσότερο ανικανοποίητο παιδί… Αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω τα πάντα» εξομολογήθηκε...