Υποψήφιος στις εκλογές ο Σάκης Κατσούλης - Η επίσημη ανακοίνωση λίγες μέρες μετά το τέλος του Survivor All Star και τη διπλή νίκη

Ποια παράταξη επέλεξε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Υποψήφιος στις εκλογές ο Σάκης Κατσούλης - Η επίσημη ανακοίνωση λίγες μέρες μετά το τέλος του Survivor All Star και τη διπλή νίκη

Πριν καλά καλά επιστρέψει στη ρουτίνα του στην Ελλάδα μετά το Survivor All Star, ο Σάκης Κατσούλης ξεκίνησε να σχεδιάζει το μέλλον του και, όπως φαίνεται, ύστερα από συζητήσεις αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από ανακοίνωση την Παρασκευή 28/7, έγινε γνωστό πως ο ίδιος έθεσε υποψηφιότητα στις εκλογές για την περιφέρεια της Αττικής, στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη (δείτε εδώ ποια ηθοποιός έθεσε επίσης υποψηφιότητα).

Η ανακοίνωση για την υποψηφιότητα του Σάκη Κατσούλη

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην οικογένεια της Νέας Αρχής έναν δραστήριο και εργατικό υποψήφιο που διαθέτει ισχυρή θέληση να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στον τόπο και στο χώρο της Αυτοδιοίκησης. Καλωσορίζω και πάλι τον Σάκη Κατσούλη στην Παράταξη τα Νέας Αρχής και του εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα, για μια καλύτερη Αττική, πρότυπο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σάκης Κατσούλης έχει τελειώσει το τμήμα Φυσικοθεραπείας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (παλιό ΤΕΙ Αθηνών) και ασχολήθηκε επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, όπου για 13 χρόνια διατηρούσε τη θέση του τερματοφύλακα σε μεγάλες ελληνικές ομάδες.

Διαβάστε επίσης: Γενέθλια για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Η έκπληξη του Σάκη Κατσούλη και η συγκίνησή της (Βίντεο)

Σάκης Κατσούλης Γιώργος Πατούλης εκλογές
Πηγή: Facebook

«Είναι έτοιμος να γίνει πατέρας!»

Το ζευγάρι των νικητών του Survivor all Star, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη απάντησαν σε 6 ερωτήσεις στην κάμερα του Youweekly.gr (δείτε εδώ το βίντεο). Μεταξύ αυτών τους ρωτήσαμε τι μέλλει γενέσθαι με το γάμο τους κι εκείνοι απάντησαν χωρίς κανέναν ενδοιασμό! Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 28/7 στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes με τον Τριαντάφυλλο να σχολιάζει τους... πρώην φίλους του με τα καλύτερα λόγια!

Υπενθυμίζουμε πως οι τρεις τους έκαναν κολλητή παρέα μέχρι ο Σάκης να ξεκινήσει την φιλία του με τον Γιώργο Κόρομι, στο Survivor All Star. Αυτό ήταν κάτι που εξώθησε στα άκρα τον γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος έκοψε κάθε επικοινωνία μαζί τους. Από όσα είπε, όμως, σήμερα δηλώνει πως ο θυμός αυτός του έχει περάσει...

«Ότι και να λένε, τα παιδιά αυτά τα ξέρω πολύ καλά. Πάντα θα με αγαπάνε και θα τους αγαπάω. Δεν έχουμε μιλήσει και δεν ξέρω αν θα μιλήσουμε. Ο Σάκης πάντα κάνει εκπλήξεις στην Μαριαλένα. Μου έστειλε ένα φιλαράκι στο Viber ένα βίντεο με τον Σάκη, την Μαριαλένα και την Καρολίνα να χορεύουν και να τραγουδάνε και μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που είδα. Γενικά περνάνε πολύ καλά είναι σε φάση που τώρα μάλλον θα κάνει πρόταση στην Μαριαλένα και θα γίνει ο γάμος. Έτσι πιστεύω εγώ, ότι είναι έτοιμος ο Σάκης να γίνει πατέρας», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.