Ξαπλωμένη στο σκάφος με μαύρο μπικίνι στους Παξούς - Η αρετουσάριστη φωτογραφία με το σώμα της Τατιάνας Στεφανίδου

Κορμάρα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Τατιάνα Στεφανίδου
Instagram / Τατιάνα Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου βρίσκεται για τις καλοκαιρινές της διακοπές στους Παξούς, μαζί με τον Νίκο Ευαγγελάτο, όπου έφτασαν με το σκάφος τους. Είναι μία περίοδος χαλάρωσης και για τους δυο, μακριά από τις κάμερες και τα στούντιο της τηλεόρασης, ωστόσο απολαμβάνουν λίγο χρόνο με το κινητό τους ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο από τις εξορμήσεις και τις βόλτες τους.

Την Κυριακή 30/7, μάλιστα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της με μαύρο μπικίνι πάνω στο σκάφος όπου έκανε ηλιοθεραπεία, εντυπωσιάζοντας με τις αναλογιές της.

Δείτε επίσης: Βγαλμένη από περιοδικό - Η χλιδάτη μονοκατοικία της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου στην Αθήνα

Το σώμα της Τατιάνας Στεφανίδου

Φωτογραφίες από το σκάφος της

Με το σκάφος τους έχουν οργώσει όλο το Αιγαίο και όλο το Ιόνιο, απολαμβάνοντας τις ομορφιές των της χώρας.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κατά καιρούς έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από τις εξορμήσεις τους.

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει ποζάρει πολλές φορές πάνω στο πολυτελέστατο σκάφος τους με εντυπωσιακά μαγιό, με τους followers της να την αποθεώνουν, όπως συνέβη παραπάνω, δείχνοντας μας παράλληλα και το εσωτερικό του.

Πολλές φορές μαζί τους παίρνουν και τα παιδιά τους - δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη της και πόσο της μοιάζει!

Τατιάνα Στεφανίδου μαγιό αρετουσάριστη φωτογραφία