Αγκαλιασμένοι με τα μαγιό τους πάνω στο τζετ σκι - Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Μάστορας με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χρήστος Μάστορας / Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Instagram / Χρήστος Μάστορας / Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας είναι μαζί εδώ και πολλούς μήνες, για πάνω από ένα χρόνο συγκεκριμένα, και είναι τρελά ερωτευμένοι. Μπορεί το πρώτο διάστημα να προσπαθούσαν να κρύψουν την σχέση τους και να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο από τη στιγμή που αυτή έγινε γνωστή και οι δυο τους την επιβεβαίωσαν, οι κοινές τους αναρτήσεις είναι όλο και περισσότερες στα social media.

Αυτό το διάστημα, μάλιστα, το ζευγάρι πραγματοποιεί τις καλοκαιρινές του διακοπές, σε συνδυασμό με τις καλοκαιρινές εμφανίσεις του τραγουδιστή σε συναυλίες, σε διάφορα σημεία της Ελλάδας και όχι μόνο (δείτε εδώ το βίντεο από τις μέρες που πέρασαν στη Μήλο).

Οι διακοπές του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στην Κύπρο

Πριν λίγες μέρες βρέθηκαν στην Κύπρο, με το ξανθό μοντέλο να βρίσκεται δίπλα του στις κερκίδες και να τον θαυμάζει από μακριά στο show του, ενώ δεν έλειψαν και οι ρομαντικές τους στιγμές στην παραλία, κάνοντας βόλτες με το τζετ σκι.

Δείτε επίσης: «Με έλεγε "αγάπη μου"! Με πήγε σε λάθος δρόμο...» - Η άσχημη περιπέτεια της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με οδηγό ταξί

Οι πρώτες τρυφερές δηλώσεις του τραγουδιστή για την σχέση τους

Λίγο πριν την μεγάλη συναυλία των προηγούμενων ημερών στο Θέατρο Πέτρας οι Μέλισσες παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» στον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και στην Εβελίνα Νικόλιζα. Μεταξύ σοβαρότητας και πλάκας ο Χρήστος Μάστορας δε μίλησε μόνο για τα επαγγελματικά σχέδια της μπάντας αλλά αναφέρθηκε και στην σχέση του με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη λέγοντας κάτι που ήταν τόσο προστατευτικό όσο και γλυκό ταυτόχρονα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κορίτσι του τον ακολουθεί στις συναυλίας του και τον στηρίζει αθόρυβα (δείτε εδώ τι φόρεσε και στάθηκε στο πλευρό τους, σε συναυλία του πριν από λίγες ημέρες).

Όσον αφορά την ενδεχόμενη συμμετοχή τους στην Eurovision: «Με την κατακραυγή που τρώνε οι καλλιτέχνες όταν γυρίζουν από την Eurovision, δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε, αλλά γουστάρουμε Eurovision για να είμαστε κι εμείς από αυτούς που κράζουν. Ούτε καν. Δεν το συζητώ» είπε με χιούμορ ο Χρήστος Μάστορας και συνέχισε: «Να το πω ότι αισθάνομαι πολύ άσχημα για τον πιτσιρικά που έχει φανταστική φωνή. Πολύ καλός καλλιτέχνης και κανονικά θα έπρεπε να τον υποδεχτούμε πίσω με μία αγκαλιά κι όχι τόσο αρνητικά» ανέφερε το συγκρότημα.

Όσον αφορά την σχέση του με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη ο τραγουδιστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι περισσότεροι καλλιτέχνες δεν μιλούν για τις σχέσεις τους για να μην το ματιάσουν. Δεν θέλω να το ματιάσω»