Ευχάριστα νέα για τους τηλεθεατές - Η ανακοίνωση της Ταμίλας Κουλίεβα για τους Παγιδευμένους

Τι θα συμβεί στον Β κύκλο;

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τους τηλεθεατές - Η ανακοίνωση της Ταμίλας Κουλίεβα για τους Παγιδευμένους

Η σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη από το τηλεοπτικό κοινό, ανακοινώθηκε ότι θα πάει και για Β' κύκλο. Ο καινούριος κύκλος του σίριαλ, αναμένεται να προβληθεί από την νέα τηλεοπτική σεζόν. Το νέο αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη χαρά στους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς, οι οποίοι περιμένουν με τεράστια αγωνία τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, τα γυρίσματα της νέας σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει. Ωστόσο, πολλές αλλαγές αναμένονται να γίνουν στο cast της σειράς. Κάποιοι από τους χαρακτήρες του σίριαλ δεν θα συνεχίσουν, όπου στην θέση τους πρόκειται να μπουν καινούριοι ήρωες, οι οποίοι θα προκαλέσουν μεγάλες ανατροπές (δείτε εδώ επίσης ποια επιστρέφει από τον άλλο κόσμο και φέρνει τα πάνω κάτω).

Αυτή η ηθοποιός παραμένει στο δεύτερο κύκλο των Παγιδευμένων

Η αγαπημένη ηθοποιός Ταμίλα Κουλίεβα, μέσω μίας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει στο σίριαλ του ΑΝΤ1.

Η ίδια μάλιστα, ανέβασε μία φωτογραφία της, από τα γυρίσματα του Β΄ κύκλου των Παγιδευμένων. Την φωτογραφία αυτή συνόδευε μία λεζάντα στην οποία έγραφε ότι: «Παραμένω #pagidevmenoi Για δεύτερη σεζόν».

Αυτή όμως αποχωρεί

Φέτος, θα επιστρέψει στις οθόνες μας σημειώνοντας καικάποιες απουσίες...

Η Σοφία Μανωλάκου το πρωί της Πέμπτης 27/7 μίλησε στην κάμερα του «Καλοκαίρι Yes» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην αποχώρησή της από την σειρά.

«Ο δικός μου ρόλος μου δε θα συνεχιστεί στη δεύτερη σεζόν, το ήξερα από την αρχή. Είναι ξένο το φορμάτ των Παγιδευμένων, οπότε ήξερα ότι ο ρόλος μου ήταν για συγκεκριμένα επεισόδια για την πρώτη σεζόν. Πάμε για άλλα» είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Μανωλάκου.