Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Τις νύχτες έπεφτα να κοιμηθώ και έκλαιγα» - Ραγίζει καρδιές για τον χαμό της Μάρθας Καραγιάννη

«Την είχα δει τελευταία, που ήταν κατάκοιτη στο κρεβάτι»

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή : NDP
Πηγή : NDP

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, σε μία πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο, καθώς και στην δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού, μίλησε για την τελευταία συνάντηση που είχε με την γνωστή ηθοποιό Μάρθα Καραγιάννη, αλλά και γα το πόσο δύσκολο της ήταν να συνειδητοποιήσει την απώλειά της. Ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο έκανε και μία αναφορά στον Κώστα Βουτσά.

Όλα όσα είπε η Ζωζώ Σπαπουντζάκη στην συνέντευξη της

Στην αρχή της συνέντευξης της, η δημοσιογράφος Ρενέ Σαραντινού, την ρώτησε αν ήταν αποφασιστική, και πεισματάρα, καθώς κι αν έκανε πάντα αυτό που ήθελε. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, απάντησε με την σειρά της απάντησε τα εξής: «Αυτό που ήθελα ήταν η δουλειά μου, την αγαπούσα πολύ, αγαπούσα πολύ το θέατρο, συνεργάστηκα με ωραίους ανθρώπους, με ωραίους ηθοποιούς. Εκείνον που αγάπησα πολύ ήταν ο Κώστας Βουτσάς, γιατί ήταν κι αυτός από τη Θεσσαλονίκη, μιλούσαμε και παίζαμε μαζί από τότε στο παιδικό θέατρο. Ηθοποιοί που πραγματικά ήταν πάρα πολύ καλοί. Έχουμε δουλέψει πολύ με την Μάρθα Καραγιάννη».

Ζωζώ Σαπουντζάκη
Πηγή: NDP

Στην συνέχεια, η δημοσιογράφος την ρώτησε αναφορικά με το πως αισθάνεται που φεύγουν από την ζωή φίλοι της, αλλά και παλιοί της συνεργάτες (δείτε εδώ την ανάρτηση της για τον χαμό της Μαριάννας Βαρδινογιάννη). Η ηθοποιός με την σειρά της απάντησε ότι: «Λυπηρό… Με τη Μάρθα στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, τις νύχτες έπεφτα να κοιμηθώ και έκλαιγα. Την είχα δει τελευταία, που ήταν κατάκοιτη στο κρεβάτι πολύ καιρό… Δεν μίλαγε… Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι η Μάρθα δεν μιλάει, δυστυχώς».

Ακόμα , όταν η Ζωζώ Σαπουντζάκη ρωτήθηκε αναφορικά με το ποια ήταν τελευταία συζήτηση που είχε με την Μάρθα Καραγιάννη, δήλωσε τα παρακάτω: «Πολλά λέγαμε με την Μάρθα. Μιλούσαμε για το θέατρο κυρίως».

Η σπάνια βραδινή έξοδος της Ζωζώ Σαπουντζάκη με τον σύντροφο της, Πύρρο

Το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (10/4) στο κέντρο διασκέδασης, που τραγουδά ο Διονύσης Ζάχος βρέθηκαν αρκετοί Έλληνες της showbiz, προκειμένουν να περάσουν καλά και να φύγουν για λίγο από την καθημερινότητα τους.

Μέσα σε αυτούς ήταν και η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία πρόσφατα αντέδρασε άσχημα για το σκάνδαλο με την Βουγιουκλάκη (δείτε εδώ τα λόγια της). Η σπουδαία περσόνα της ελληνικής σκηνής και του κινηματογράφου, συντροφιά με τους αγαπημένους της φίλους και τον σύζυγο της επί χρόνια, Πύρρο Αναγνωστόπουλο διάλεξαν να διασκεδάσουν, απολαμβάνοντας τον φίλο τους.

Ο Πύρρος Αναγνωστόπουλος δεν σταμάτησε να κοιτά στα μάτια, όλο το βράδυ την αγαπημένητου, Ζωζώ, κάτι που δείχνει πόσο πολύ την αγαπά, ειδικά μετά από τόσα χρόνια γάμου.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη με τον Διονύση Ζάνο

Η Σαπουντζάκη με τον σύζυγο της Πύρρο

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη με τον Διονύση Ζάνο