Από την στρογγυλή τράπεζα και τους Προδότες, στις πίστες του Survivor - "Σούσουρο" με γνωστή τραγουδίστρια και επιχειρηματία

«Θεωρώ πως έπαιξα σωστά»

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Από την στρογγυλή τράπεζα και τους Προδότες, στις πίστες του Survivor -

Η γνωστή τραγουδίστρια και επιχειρηματίας Αναστασία Τερζή, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις μέσα από την συμμετοχή της στο παιχνίδι του ΑΝΤ1, στους Προδότες, παρόλο που δεν ήταν η μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού σε μία πρόσφατη συνέντευξη της, που έδωσε στην εφημερίδα Espresso, καθώς και στον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια, μίλησε για την εμπειρία που κέρδισε από την συμμετοχή της στους Προδότες, αλλά και για άλλα πολλά (δείτε εδώ επίσης την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το τέλος και το νέο κύκλο των ''Προδοτών'').

Όλα όσα δήλωσε η Αναστασία Τερζή

Στην αρχή της συνέντευξης η Αναστασία Τερζή αναφορικά με την συμμετοχή της στους Προδότες του ΑΝΤ1 δήλωσε με χιουμοριστικό τρόπο ότι: «Τώρα είμαι έτοιμη και για το “Survivor”, περιμένω πρόταση!».

Όταν ο δημοσιογράφος Ηλίας Μαραβέγιας, την ρώτησε σχετικά με το τι γεύση της άφησε η εμπειρία της από την συμμετοχή της στους Προδότες. Η Αναστασία Τερζή με την σειρά της απάντησε ότι: «Γλυκιά γεύση. Οι εντυπώσεις μου ήταν μόνο θετικές. Δεν θυμάμαι τίποτε αρνητικό».

Στην συνέχεια, ρωτήθηκε, σχετικά με το αν θα έκανε κάτι διαφορετικό αν έμπαινε ξανά στο παιχνίδι του ΑΝΤ1. Η ίδια απάντησε ότι: «Θεωρώ πως έπαιξα σωστά. Δεν θα έκανα κάτι διαφορετικό. Είχα ρόλο Πιστού από την αρχή ως το τέλος. Ήμουν ο εαυτός μου και προσπαθούσα να παρατηρώ συμπεριφορές, γι’ αυτό τα πήγα τόσο καλά και έφτασα μέχρι τον τελικό. Εκεί, βέβαια, το πράγμα δυσκόλεψε. Θα προτιμούσα να είχα ψηφίσει τον Γιώργο Τάλια, αντί για τη Γωγώ Ρίζου, προφανώς…».

Ακόμα ο δημοσιογράφος την ρώτησε τι διαφορετικό θα έκανε αν είχε ρόλο Προδότη αντί για Πιστού. Η Αναστασία Τερζή αναφορικά με αυτό δήλωσε ότι: «Πάλι δεν θα άλλαζα τον χαρακτήρα μου. Απλώς θα προσπαθούσα να κρύψω τον ρόλο του Προδότη. Βέβαια, αυτό μόνο στην πράξη μπορείς να το δεις, πώς θα παίξεις εννοώ».

Επίσης, η ίδια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την συμμετοχή της στο παιχνίδι λέγοντας τα εξής: «Το γεγονός ότι για δυόμιση εβδομάδες που διήρκησαν τα γυρίσματα δεν είχαμε καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Δεν είχαμε κινητά, τίποτα… Ακόμη με δυσκόλεψε το ότι γυρνούσα στο δωμάτιο και έπρεπε να είμαι κλειδωμένη, όπως επίσης τα διάφορα «πηγαδάκια» που υπήρχαν. Το ότι κατηγορούσε ο ένας τον άλλον πίσω από την πλάτη του. Δεν ήταν του χαρακτήρα μου αυτό…».

Επιπλέον, ο Ηλίας Μαραβέγιας, την ρώτησε αν ξενέρωσε που ενώ είχε φτάσει τόσο κοντά στην νίκη, τελικά κέρδισε ένας Προδότης. Σχετικά με αυτό η ίδια απάντησε ότι: «Ξενέρωσα εντελώς. Ακόμη και τώρα που έχει περάσει καιρός το φυσάω και δεν κρυώνει… Δεν μου αρέσει να χάνω με τίποτα στη ζωή μου, πόσο μάλλον σε ένα παιχνίδι όπως αυτό, που τόσο άδικα «φαγωθήκαμε» στο τέλος οι γυναίκες μεταξύ μας, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει εμείς τα λεφτά και να τα είχαμε μοιραστεί, αντί να τα πάρει ο Προδότης».

Αναστασία Τερζή
Πηγή: NDP

Ακόμα αναφέρθηκε στο πως ο Γιώργος Τάλιας κατάφερε να τους ξελεγάσει, τονίζοντας ότι: «Ο Τάλιας είχε το μεγάλο αβαντάζ ότι άρχισε το παιχνίδι έχοντας ρόλο Πιστού και λίγο πριν από το τέλος ένας άλλος Προδότης, ο Ριζόπουλος, του έκανε πρόταση να αλλάξει, όπως και συνέβη. Αυτό τον βοήθησε, γιατί σε όλο το παιχνίδι είχε τη συμπεριφορά Πιστού, πείθοντάς μας εξαρχής για τον ρόλο του, οπότε δεν πονηρευτήκαμε στο τέλος. Ηταν σιγανό ποταμάκι… Το άλλο θέμα ήταν η Γωγώ, την οποία ψηφίσαμε όλοι στο τέλος, η οποία έμοιαζε να δούλευε για τους Προδότες. Μας αποπροσανατόλισε με τη συμπεριφορά της. Ειδικά πριν από τον τελικό, όταν στράφηκε εναντίον μου χωρίς λόγο. Έτσι ένιωσα απειλή και αντεπιτέθηκα με την ψήφο μου».

Ο δημοσιογράφος, σχολίασε την τακτική που είχε ο Γιώργος Τάλιας, ο οποίος έβαλε τις γυναίκες που είχαν μείνει στο τέλος να τσακωθούν. Η τραγουδίστρια σχετικά με αυτό δήλωσε ότι: «Δυστυχώς, ισχύει αυτό. Λειτούργησε, δεν μπορώ να πω όχι. Έτσι έγιναν τα πράγματα, αν και θα ήθελα να είχαν γίνει διαφορετικά. Αυτή είναι η αλήθεια!»

Επίσης, η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί και στο αν την έχουν προδώσει ποτέ στην ζωή της δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι:« Ναι, μου έχει συμβεί, με φίλες μου περισσότερο. Σε αυτή την προδοσία είμαι πιο πολύ συνηθισμένη. Εγώ πάλι είμαι το αντίθετο. Δεν έχω προδώσει φίλες μου, αλλά έχω προδώσει συντρόφους μου».

Κλείνοντας, η Ανατστασία Τερζή, απάντησε την ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το αν θα συγχωρούσε ποτέ την προδοσία λέγοντας ότι: «Θα συγχωρούσα την προδοσία από έναν άνθρωπο που θα έβλεπα πως έχει μετανιώσει και δεν θα το ξανακάνει και ζητάει ειλικρινά συγγνώμη… Δεν ξέρω αν το πιστεύω αυτό που λες… Θεωρώ πως μια ευκαιρία θα την έδινα…»