Μπέσσυ Αργυράκη: Η πρώτη φωτογραφία από το δωμάτιο του νοσοκομείου μετά το ατύχημα - Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της

Η ανάρτηση της κόρης της, Εβελίνας Νικόλιζα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μπέσσυ Αργυράκη, το βράδυ της Κυριακής 30/7, είχε ένα ατύχημα επί σκηνής, καθώς την ώρα που ερμήνευε τα τραγούδια της, σκόνταψε πάνω στο ηχείο που βρισκόταν στην άκρη και έτσι έπεσε με το κεφάλι κάτω από την εξέδρα, στο κενό.

Την Δευτέρα 31/7, η κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, δημοσίευσε μία φωτογραφία της μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου στο οποίο βρίσκονται τις τελευταίες ώρες και ενημέρωσε το κοινό της και τον κόσμο που ενδιαφέρθηκε για την μητέρα της, σχετικά με την κατάσταση της υγείας της.

Η πρώτη φωτογραφία της Μπέσσυς Αργυράκη από το νοσοκομείο

«Όλα καλά και ευχαριστούμε πολύ πολύ για τα μηνύματά σας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μπέσσυ Αργυράκη νοσοκομείο

Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή! Η τραγουδίστρια, όπως είχε προγραμματιστεί, εμφανίστηκε στην παραλία Αγίας Τριάδος του δήμου Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη, και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την ώρα που ερμήνευε τραγούδια της ντίσκο, στο πλαίσιο της "Γιορτής του Τρύγου", χορεύοντας παράλληλα, δεν είδε καλά το ηχείο, σκόνταψε σε αυτό, έπεσε από την εξέδρα ύψους περίπου ενός μέτρου που είχε στηθεί για τις ανάγκες της συναυλίας και βρέθηκε στο κενό, προκαλώντας ανησυχία στους θαυμαστές της και τον κόσμο που βρισκόταν τριγύρω.

Οι διοργανωτές αμέσως έτρεξαν προς το μέρος της και τη στιγμή που αντιλήφθηκαν πως είχε χτυπήσει στο μέτωπό της, την μετέφεραν στην κλινική για να της δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να περάσει το βράδυ εκεί και έκτοτε παραμένει σταθερή, έχοντας επανέλθει, όπως ενημέρωσε η κόρη της παραπάνω.

Δείτε εδώ το σοκαριστικό βίντεο με την πτώση της.