Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Μου φαίνεται αυτονόητο και εξαιρετικό να παίξει μια τρανς γυναίκα στην παράσταση» - Η απάντηση στο "σάλο" για την Επίδαυρο

Μίλησε για όλα έξω από τα δόντια

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Μου φαίνεται αυτονόητο και εξαιρετικό να παίξει μια τρανς γυναίκα στην παράσταση» - Η απάντηση στο

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, την Δευτέρα 31/07/23, μίλησε στην camera της εκπομπής του Open, στο Καλοκαίρι yes, και στον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά, και ανaφέρθηκε στην γνωρiμ;iα της με τον πρόεδρο του ΣΕΗ, τον Σπύρο Μπιμπίλα, αλλά και για την άποψη της αναφορικά με το γεγονός ότι θα παίξει για πρώτη φορά στην Επίδαυρο τρανς γυναίκα (δείτε εδώ επίσης τις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για Λένα Κιτσοπούλου).

Τι δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Στην αρχή των δηλώσεων της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στην σχέση που έχει με τον Σπύρο Μπιμπίλα, αλλά και στο πόσο σημαντικός υπήρξε για τον συνδyασμό της, την Πλεύση Ελευθερίας. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι στην “Πλεύση Ελευθερίας” από τα πρώτα μας βήματα. Ένας άνθρωπος που βγήκε μπροστά και από τη θέση του προέδρου του ΣΕΗ δεν δίστασε να πει ότι θα παραμείνει πιστός στην Πλεύση Ελευθερίας».

Στην συνέχεια, όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε σχετικά με το ποια είναι η άποψη της που θα παίξεi για πρώτη φορά στην Επίδαυρο τρανς γυναίκα, δήλωσε ότι: «Μου φαίνεται αυτονόητο και εξαιρετικό να παίξει μια τρανς γυναίκα στην παράσταση. Πρέπει για τα ζητήματα της ισότητας, της συμπερίληψης των δικαιωμάτων να σταματήσουμε να μιλάμε σαν να είναι κάτι το δακτυλοδεικτούμενο, κάτι το φοβερό. Αλλά σαν να είναι κάτι το αυτονόητο που ωρίμασε για να γίνει».

Επίσης αναφορικά με το εάν συμφωνεί με το σύμφωνο συμβίωσης δήλωσε ότι: «Είμαι σύμφωνη για το σύμφωνο συμβίωσης, για τον γάμο και οτιδήποτε αποτελεί την επιλογή του κάθε ζευγαριού και του κάθε ανθρώπου».

Ακόμα, σχετικά με το σύμβολο της καρδιάς που έκανε η Ζώη Κωνσταντοπούλου το οποίο έχει γίνει viral, είπε ότι: «Η αγάπη μεταξύ μας είναι κάτι πολύ δυνατό, καθόλου χλιαρό ή αδιάφορο ή απολιτίκ. Είναι ένα δυνατό συστατικό που μπορεί να κινήσει βουνά».

Κλείνοντας, δεν θα μπορούσε προφανώς να μην αναφερθεί στον Διαμαντή Καραναστάση, για τον οποίο δήλωσε ότι: «Ο Διαμαντής Καραναστάσης είναι από τους παράγοντες που έχει αναδείξει την αγάπη, τη δημιουργικότητα και το θετικό πρόσημο σε όλα αυτά που κάνουμε».

Δείτε εδώ το βίντεο από τις δηλώσεις της: