Τους κοιτούσαν όλοι στην παραλία - Ασυγκράτητο ζευγάρι της showbiz έγινε πρώτο θέμα στη Μύκονο

Φωτογραφίες από τις καυτές τους στιγμές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τους κοιτούσαν όλοι στην παραλία - Ασυγκράτητο ζευγάρι της showbiz έγινε πρώτο θέμα στη Μύκονο

Γνωρίστηκαν το 2017 και από τότε είναι αχώριστοι. Μπορεί να έχουν περάσει 5 χρόνια από την ημέρα που αποφάσισαν να είναι μαζί, ωστόσο, η φλόγα του έρωτα τους παραμένει μέχρι και σήμερα αναμμένη. Το ζευγάρι πήρε την απόφαση λοιπόν να κάνει λίγες ημέρες διακοπές στη Μύκονο, απολαμβάνοντας τα γαλάζια νερά, το καλό φαγητό και τις βόλτες στα σοκάκια του νησιού των ανέμων.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που γνωρίστηκε μέσα από τη συμμετοχή του στο Big Brother και από την πρώτη ημέρα ένιωσε κάτι ανάμεσα του. Μπορεί να υπήρξαν στιγμές κρίσης, ωστόσο κατάφεραν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο.

1 Νοεμβρίου του 2022 μάλιστα, εκείνος έκανε πρόταση γάμου στη καλή του και εκείνη με τη σειρά της δέχτηκε με μεγάλη χαρά να ενώσουν και με τα ιερά δεσμά του γάμου τις ζωές τους.

Οι διακοπές τους στη Μύκονο και τα "καυτά" τετ α τετ

Οι δυο τους βρίσκονται στη Μύκονο εδώ και μερικές ημέρες όπου ζουν στιγμές ευτυχίας. Μάλιστα, όταν βρέθηκαν σε κοσμική παραλία του νησιού δεν έκρυψαν ούτε στιγμή τον έρωτα τους. Τα παιχνίδι και οι αγκαλιές ήταν πολλές τόσο μέσα στη θάλασσα όσο και εκτός, αφού δεν σταματούσαν τα τρυφερά τε α τετ στην ξαπλώστρα τους.

Απαρατήρητη ωστόσο δεν γινόταν να περάσει η καλλονή μελαχρινή με τις συγκλονιστικές αναλογίες της και το μικροσκοπικό μαγιό της, με τον κόσμο να κάθεται και να τους κοιτά αφού ήταν ασυγκράτητοι.

Ο λόγος για τον Ignazio Moser και Cecilia Rodriguez!

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ! Κόλασαν τη Μύκονο με τα παθιασμένα φιλιά τους στο σκάφος - Ασυγκράτητο το ζευγάρι

Ignazio Moser Cecilia Rodriguez

Ignazio Moser Cecilia Rodriguez Μύκονος

Ignazio Moser Cecilia Rodriguez Big Brother Vip