My style rocks: Στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου η Όλγα Κοτλίδα; Η αποκάλυψή της

Η μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
My style rocks: Στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου η Όλγα Κοτλίδα; Η αποκάλυψή της

Η 'Ολγα Κοτλίδα, την οποία την γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks, όπου ήταν και η μεγάλη νικήτρια (δείτε εδώ τις αιχμηρές αναρτήσεις της Εμιλίας Βόντος για την νίκη της Κοτλιδά), το πρωί της Δευτέρας 31/07/23, μίλησε στην camera της εκπομπής του Open στο Καλοκαίρι yes, αναφορικά με το ποια θα ήθελε φέτος στην θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο show μόδας. Επίσης, αναφέρθηκε και στην συνεργασία της με την Αγγελική Ηλιάδη.

Τι δήλωσε η Όλγα Κοτλίδα

Στην αρχή των δηλώσεων της, η Όλγα Κοτλίδα, αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνεργασία που είχε με την Αγγελική Ηλιάδη. Πιο συγκεκριμένα η ίδια ανέφερε ότι στην αρχή η τραγουδίστρια της είχε προτείνει κάνει το styling του βίντεοκλίπ της. Ωστόσο, στην πορεία άλλαξε γνώμη. Έτσι η νικήτρια του My Style Rocks, δήλωσε τα εξής: «Η Αγγελική Ηλιάδη με προσέγγισε για το κομμάτι του styling στο νέο της βίντεο κλιπ. Αλλά επειδή είναι ένα πλάσμα που έχει φαντασία και θέλει να φέρει κάτι διαφορετικό, μου προτείνει μια μέρα “Θες να συμμετέχεις;”. Ήταν κάτι που προέκυψε πολύ αυθόρμητα και είπα “Ναι, γιατί όχι;”».

Επίσης, αναφορικά με το ποια θα ήθελε ως κριτή στην θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είπε ότι: «Η Ηλιάνα είναι ένα πρόσωπο που έκανε την αίσθησή της, οπότε θα είναι δύσκολο να πω ποια θα φανταζόμουν ως αντικαταστάτρια. Η Έλενα Χριστοπούλου είναι ένα πρόσωπο που συνδέθηκε με το παιχνίδι γιατί είναι πολυπράγμων και θα ήθελα να την ξαναδώ».

Ωστόσο, όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε αν θα πήγαινε ως κριτής του My Style Rocks, δήλωσε ότι «Η τηλεόραση είναι ένα πεδίο που μου ανοίχτηκε από το παιχνίδι, μου άρεσε πολύ και έχω σκεφτεί ότι ναι θα ήθελα να πάω ως κριτής στην θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου».

Τέλος αναφορικά με το αν θα ήθελε να δουλέψει στην τηλεόραση η Όλγα Κοτλίδα είπε ότι: «Έχω σκεφτεί και την παρουσίαση κάποιας εκπομπής. Η τηλεόραση έχει πτυχές, όντας εκτός αυτού και ως στυλίστρια δεν είχα δουλέψει στην τηλεόραση και τη γνώρισα, έχει πολλές πτυχές, με πολλές ευκαιρίες και φυσικά και θα ήθελα».

Δείτε εδώ το βίντεο από τις δηλώσεις της: