Δολοφονία Άγιος Παντελεήμονας: «Προσπάθησα να αμυνθώ και τη χτύπησα» - Η απολογία του 35χρονου

Ομολόγησε το έγκλημα του

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή : NDP
Πηγή : NDP

Στις 13/07/23 με ένα βίντεο, που έφτασε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ κατάφεραν να εντοπίσουν το δολοφόνο της άτυχης Άννας, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη στο διαμέρισμά της το απόγευμα της Δευτέρας 10/07/23, στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα.

Πρίν από λίγες μέρες ο 35χρονος από το Μπαγκλαντές, προσήχθη στις αρχές προκειμένου να καταθέση σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας της 46χρονης γυναίκας. Ο ίδιος, παραδέχτηκε στην ΕΛ.ΑΣ τα όσα έλαβαν χώρα στο διαμέρισμα της Άννας και στο τέλος παραδέχτηκε την ενοχή του (δείτε εδώ το Βίντεο σοκ από την δολοφονία της).

Η απολογία του 35χρονου

Η Real News και ο δημοσιογράφος Θεοδόσης Πάνου, έφεραν στο φως της δημοσιότητας την απολογία του 35χρονου από το Μπαγκλαντές. Ο ίδιος μάλιστα, όπως ανέφερε στις αρχές, δήλωσε ότι όταν έφευγε από το διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας δεν είχε καταλάβει ότι την είχε σκοτώσει.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε στην ΕΛ.ΑΣ τα εξής: «Τσακωθήκαμε και με χτύπησε. Προσπάθησα να αμυνθώ και τη χτύπησα και εγώ. Άρπαξα ένα αντικείμενο που βρήκα μπροστά μου και τη χτύπησα δυνατά. Έγινε φασαρία, δεν κατάλαβα ότι είχε σκοτωθεί και έφυγα από το παράθυρο».

Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι οι ενδείξεις από την ιατροδικαστική έκθεση αναφέρουν ότι η 46χρονη πέθανε από αιμορραγικό σοκ και πιθανολογείται ότι μπορεί να απεβίωσε αρκετές μέρες πιο πριν, λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν η σορός της. Η Άννα είχε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, καθώς και δύο μαχαιριές στον λαιμό, οι οποίες ήταν και το τελειωτικό χτύπημα.

Ο δράστης όμως, όπως ανέφερε και στην απολογία του, δήλωσε ότι η 46χρονη του επιτέθηκε πρώτη με σκοπό να τον βλάψει και όχι το αντίστροφο. Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι όταν έφυγε από το σπίτι της Άννας, δεν είχε καταλάβει ότι την είχε σκοτώσει. Όπως δήλωσε ο 35χρονος, διέφυγε από το παράθυρο του ισόγειου διαμερίσματος, χρησιμοποιώντας ως πρόφαση την φασαρία που είχε προηγηθεί από τον καυγά τους.

Τέλος, ο 35χρονος, όπως αναφέρουν οι αρχές δεν ήταν σε θέση να δώσει πειστικές εξηγήσεις ούτε για τα πολύ ακριβά κοσμήματα που φορούσε τα οποία ανήκαν στην 46χρονη, όπου και δήλωσε ότι ήταν δώρο της άτυχης Άννας, αλλά ούτε για το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε στην κατοχή του την ώρα της σύλληψής του. Αναφορικά με τα χρήματα που είχε πάνω του δήλωσε ότι ήταν από την δουλειά του, την οποία δεν προσδιόρισε ποτέ.

Όλα αυτά τα οποία ομολόγησε ο 35χρονος, καθώς και η αδυναμία του να δώσει σαφείς και επαρκείς απαντήσεις στις ερωτήσεις των αρχών, αλλά και με την βοήθεια των στοιχείων της ενοχής που είχαν καταφέρει να μαζέψουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, όπως ήταν αναμενόμενο είχαν ως αποτέλεσμα το να αποφασιστεί η προφυλάκισή του.