Που βρίσκεται και πως είναι η Άννα Μαρία Γλύξμπουργκ 6 μήνες μετά το θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - Φωτογραφία

Πως περνάει τις ημέρες της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ένα πολύ χαμηλό προφίλ από φωτογράφους και τηλεοπτικές κάμερες κρατάει η Άννα Μαρία Γλύξμπουργκ μετά το θάνατο και την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που έγινε στο Τατόι (δείτε φωτογραφίες από το τελευταίο αντίο). Μπορεί οι γιοι της να έχουν μιλήσει σε εκπομπές και να έχουν ανοίξει την καρδιά τους, ωστόσο, δεν έχει συμβεί το ίδιο και για εκείνη.

Η Άννα Μαρία ωστόσο, απολαμβάνει μακριά από όλους και από όλα οικογενειακές στιγμές με τα παιδιά και τα εγγόνια της, κάνοντας τις πρώτες τους καλοκαιρινές διακοπές μετά την απώλεια που βίωσαν.

Που βρίσκεται σήμερα η Άννα Μαρία Γλύξμπουργκ

Αυτές τις ημέρες η Άννα Μαρία Γλύξμπουργκ βρίσκεται στις Σπέτσες με τον πρίγκιπα Παύλο, την Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους.

Την αποκάλυψη έκανε η Μαρί Σαντάλ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας στο προφίλ της μια τρυφερή φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Αλέξιο και την Άννα Μαρία.

«Είναι καλά, έστω κι αν πρέπει να ξεκινήσει μια νέα ζωή χωρίς τον άνθρωπο με τον οποίο ήταν μαζί για εξήντα χρόνια. Η οικογένειά μας παραμένει ενωμένη. Υπάρχει πάντα ένας από εμάς μαζί της. Οι δύο αδελφές μου, η Θεοδώρα και η Αλεξία, κατάφεραν να μείνουν μαζί της για λίγο καιρό. Ο αδελφός μου ο Νικόλαος ζει εδώ, ο άλλος μου αδελφός ο Φίλιππος και εγώ, πηγαινοερχόμαστε», είχε πει ο Παύλος Γλύξμπουργκ για την ψυχολογική κατάσταση της μητέρας του.

Άννα Μαρία Γλύξμπουργκ εγγονός

Όλη η συνέντευξη του Παύλου και Νικολάου Γλύξμπουργκ

«Με ενοχλεί γιατί δεν είναι δικό μου επίθετο. Είναι μία καταγωγή της οικογενείας και όταν δημιουργήθηκε αυτό το θέμα πήγαμε στα δικαστήρια και υπάρχουν χαρτιά τα οποία αναφέρουν πως το όνομα της οικογενείας της Δανίας δεν είναι Γλύξμπουργκ.

Έτσι λεγόταν ένα από τα κάστρο που ήταν της οικογενείας της Δανίας, το οποίο όταν επιτέθηκαν οι Γερμανοί και πέρασε στην κατοχή τους. Αλλά και η βασιλική οικογένεια της Δανίας, τα μέλη της χρησιμοποιούν το επίθετο της Δανίας. Το Γλύξμπουργκ είναι ένα όνομα που παραπέμπει σε Γερμανούς και εμείς δεν ήμασταν καν Γερμανοί. Απλά οι Γερμανοί ήταν οι κακοί του πολέμου, αυτό το επίθετο μας κάνει να φαινόμαστε χειρότεροι», είπε ο Παύλος.