Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο - Πέθανε εντελώς ξαφνικά πολύ αγαπημένος 25χρονος ηθοποιός

Η ανακοίνωση της οικογένειας του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο - Πέθανε εντελώς ξαφνικά πολύ αγαπημένος 25χρονος ηθοποιός

Σοκ προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος πολύ αγαπημένου νεαρού ηθοποιού που έγινε γνωστός από παγκοσμίου φήμες σειρά. Πρόκειται για 25χρονο που πριν από μερικές ημέρες έχασε τον πατέρα του και είχε βυθιστεί στην κατάθλιψη.

Μάλιστα, πρώην μάνατζερ του, μίλησε εναντίον του ηθοποιού πριν μήνες, κάνοντας σοβαρές καταγγελίες για λεκτική κακοποίηση, συναισθηματική δυσφορία και εθισμό στα ναρκωτικά. Ισχυρίζεται ότι ήταν εθισμένος στα συνταγογραφούμενα φάρμακα και μάλιστα έκανε εμετό πάνω του, ενώ του έκανε ΚΑΡΠΑ μετά από υπερβολική δόση.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η οικογένεια του με ανακοίνωση που έβγαλε σχετικά με την απώλεια που βιώνουν λίγο μετά και το θάνατο του πατέρα του.

Δείτε επίσης: Έχασε τη μάχη με την ψυχική της υγεία - Αγαπημένη τραγουδίστρια αυτοκτόνησε ένα χρόνο μετά τον 17χρονο γιο της

Η ανακοίνωση για το θάνατο του ηθοποιού

«Με την πιο βαριά καρδιά έπρεπε να αποχαιρετήσουμε σήμερα έναν απίστευτο άνθρωπο», ανέφερε ανακοίνωση της οικογένειας του και συνεχίζει «Η μόνη παρηγοριά που έχουμε είναι ότι ξέρουμε ότι ο Άνγκους βρίσκεται πλέον κοντά στον πατέρα του, ο οποίος ήταν ο καλύτερός του φίλος», αναφέρεται.

«Ελπίζουμε ο θάνατός του να αποτελέσει μια υπενθύμιση για τους άλλους ότι δεν είναι μόνοι τους και ότι δεν πρέπει να το παλεύουν σιωπηλά» γράφουν μεταξύ άλλων.

Πηγή κοντά στην οικογένεια του δήλωσε ότι ο ηθοποιός «πάλευε με σοβαρές αυτοκτονικές σκέψεις» μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Πριν από δύο εβδομάδες μάλιστα, ο Άνγκους Κλάουντ, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά Euphoria του HBO, είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του πατέρα του στο Instagram.

Η αιτία θανάτου του ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.