Ανίτα Μπραντ: «Ποτέ στη ζωή μου δεν...» - Η τρυφερή ανάρτηση με το νεογέννητο μωρό της δίπλα στην πισίνα

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά τη δεύτερη γέννα

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Instagram/ Anita Brand Makeup&Hair
Instagram/ Anita Brand Makeup&Hair

Η make up artist και σύζυγος του φωτογράφου Χάρη Χριστόπουλου, Ανίτα Μπραντ, είναι η πιο γλυκιά μανούλα της ελληνικής showbiz. Είναι ιδιαίτερα ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δεν διστάζει να μοιραστεί τις ανησυχίες που έχει ως μαμά δύο μικρών παιδιών.

Η ανάρτηση της Ανίτα Μπραντ

Η Ανίτα Μπραντ, το πρωί της Δευτέρας 21/7, έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στο προφίλ της, μέσα από την οποία ήθελε να εκφράσει το ποια είναι η μεγαλύτερη της επιθυμία τώρα που έχει γίνει μαμά δύο υπέροχων αγοριών. Η ίδια μάλιστα, δεν φοβάται να δηλώσει το πόσο πολύ έχει αλλάξει η ζωή της από τότε που έφερε στον κόσμο τα παιδάκια της.

Πιο συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram, φαίνεται να κάνει βόλτα το μωράκι της με το καρότσι δίπλα από την πισίνα του σπιτιού. Η ίδια μάλιστα δείχνει πολύ ήρεμη και ευτυχισμένη, καθώς απολαμβάνει αυτές τις στιγμές όσο τίποτα.

Δείτε εδώ επίσης την στιγμή που βούρκωσε ο Χάρης Χριστόπουλος για τα 2 παιδιά του

Τις φωτογραφίες αυτές συνόδευε η εξής λεζάντα: «Από τότε που έχουμε αποκτήσει παιδιά τα σαββατοκύριακα μου φαίνονται λες και περνάνε σε 2 δευτερόλεπτα. Ποτέ στη ζωή μου δεν λαχταρούσα τόσο πολύ να έρθει το Σάββατο και η Κυριακή να μπορώ να είμαι ξένοιαστα όλη μέρα μαζί τους».

Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι

Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος, πριν από μερικές εβδομάδες, έγιναν γονείς για δεύτερη φορά και έκτοτε απολαμβάνουν όλο τον χρόνο τους με τα παιδιά τους, ακόμη και στη δουλειά (δείτε εδώ την φωτογραφία τους από την επιχείρηση της οικογένειας).

Η Παρασκευή 28/7 μάλιστα ήταν μία μέρα αφιερωμένη αποκλειστικά στα παιδιά τους και ιδιαίτερα στον μεγαλύτερο γιο τους, Χρήστο, καθώς είχε τα γενέθλιά του και οι δυο γονείς του διοργάνωσαν το πιο όμορφο παιδικό πάρτι για να το γιορτάσουν.

«Τα πρώτα γενέθλια οι τέσσερις μας Πως πέρασαν 3 χρόνια κ όλας μου φαίνεται αδιανόητο!! Θυμάμαι την κάθε στιγμή, το κάθε πόνο, την πρώτη αγκαλιά, το πρώτο φιλάκι, το πρώτο κλάμα, το πρώτο βλέμμα, το πρώτο ύπνο, τα πρώτα όλα όσα ζήσαμε εκείνη την ημερα όσο εσύ τόσο κ εγώ για πρώτη φορά!», έγραψε χαρακτηριστικά η περήφανη μανούλα στο προφίλ της.