Νάσος Πατέτσος: Το σοβαρό ατύχημα που είχε και η έκκληση για βοήθεια από τον Σπύρο Μπιμπίλα

«Nοσηλεύεται στον ΕΡΥΘΡΟ»

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Instagram/ Σπύρος Μπιμπίλας
Instagram/ Σπύρος Μπιμπίλας

Σε ανάρτηση που έκανε το πρωί της Τρίτης 1/08/23 ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, έκανε γνωστά τα άσχημα νέα για τον γνωστό τραγουδιστή των δεκαετιών του 50 εως και του 80, του Νάσου Πατέτσο, ο οποίος σε ηλικία 100 ετών είχε ένα σοβαρό ατύχημα. Mέσω της ανακοίνωσης του, θέλει να κάνει έκκληση για βοήθεια.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες απεικονιζόταν ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο τραγουδιστής Νάσος Πατσέτο από τα γενέθλια του, που ήταν το περασμένο μήνα. Τις φωτογραφίες αυτές συνόδευε μία λεζάντα, στην οποία ο πρόεδρος του ΣΕΗ, έκανε γνωστά τα δυσάρεστα νέα.

Πιο συγκεκριμένα στην λεζάντα έγραφε ότι: «Αφού ευχηθώ καλό μήνα σε όλους, να ευχηθώ και το συντομότερο να βρεθεί λύση για το πρόβλημα του αγαπημένου μας σπουδαίου τραγουδιστή των δεκαετιών 50 εως και 80, Νάσου Πατέτσου , που αφού έκλεισε πλέον τα 100 του χρόνια, από ατύχημα έπεσε στον δρόμο και νοσηλεύεται στον ΕΡΥΘΡΟ.Ευτυχώς μας ειδοποίησε μέσω fb ο καλός του φίλος και σημαντικός χορογράφος και χορευτής Τάκης Σαγιωρ που νοιάζεται πολύ για τους παλιούς μας συναδέλφους και πραγματικά τρέχει όταν χρειαστεί».

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι: «Από την πλευρά του ΤΑΣΕΗ (αν και ειναι κλειστο τον Αυγουστο) θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να βρεθεί λύση όσο πιο σύντομα γίνεται. Οι 2 φωτο άπο τα 100α γενέθλια του Νάσου πριν 1 μήνα στον ιστορικό Μαγεμένο ΑΥΛΟ που τον αγκαλιάσαμε όλοι με αγάπη. Εκεί φυσικά κι αγαπημένος του φίλος Τάκης Σαγιωρ (εδώ με την Λιάνα Δαφνιδου) και πολλοί συνάδελφοι μας», έγραψε λίγο μετά το θρήνο που βίωσε.