Τριαντάφυλλος για Γιώργο Πατούλη: «Σε όποιον αρέσει! Δεν έκανε έγκλημα, χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο»

«Δηλαδή ένα ζεϊμπέκικο χαλάει το έργο του;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τριαντάφυλλος για Γιώργο Πατούλη: «Σε όποιον αρέσει! Δεν έκανε έγκλημα, χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο»

Στο επίκεντρο της συζήτησης του Καλοκαίρι Yes, ήρθε ξανά το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη λίγες ώρες μετά την πρώτη του Καναντέρ που σκότωσε δυο νέα παιδιά. Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση - αποκάλυψη της Κατερίνας Στανίση που τραγουδούσε ενώ εκείνος χόρευε.

Για ακόμη μια φορά ο Τριαντάφυλλος υποστήριξε τον Περιφερειάρχη, λέγοντας πως δεν έκανε κάτι κακό για να χαλάσει το έργο του όλα αυτά τα χρόνια.

Η δήλωση του Τριαντάφυλλου για τον Πατούλη και η αντίδραση της Τσαλαπάτη

«Εγώ θα πάρω θέση Μαριάντα και θα πω ότι είναι άδικο αυτό που έχει γίνει για τον κύριο Πατούλη. Συγγνώμη παιδιά, σε όποιον αρέσει, σε όποιον δεν αρέσει... Είναι άδικο γιατί, εντάξει, δεν έκανε και κανένα έγκλημα. Τον τράβηξε, όπως είπε και η ίδια η Κατερίνα Στανίση, χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο. Το ξαναλέω, ήθελε ο άνθρωπος να έχουμε φωτιές στην Ελλάδα και να χαθούν τα δυο νέα παιδιά; Είναι δυνατόν; Όλοι πονέσαμε, όλοι κλάψαμε. Δεν έκανε κάτι, δεν έγινε και κάτι», σχολίασε ο Τριαντάφυλλος.

«Ο πολιτικός δεν είναι ένα επάγγελμα σαν του τραγουδιστή ή του δημοσιογράφου, έχει ένα πρωτόκολλο συγκεκριμένο. Δε θα πω μπράβο στον κύριο Πατούλη που χόρεψε γιατί οφείλει να ακολουθεί ένα πρωτόκολλο. Παρόλα αυτά, ανθρώπινα μπορεί να κάνει οποιαδήποτε κίνηση πάνω στη χαρά του ή επειδή θέλει να κάνει άλλους χαρούμενους που του λένε να χορέψει. Ωστόσο, επειδή έχει την ιδιότητα του Περιφερειάρχη, οφείλει να τη σεβαστεί», αντέδρασε η Φελίσια με τον τραγουδιστή να της απαντάει «Δηλαδή ένα ζεϊμπέκικο χαλάει το έργο του κυρίου Πατούλη;».

«Δεν είπα τίποτα τέτοιο. Οφείλει να ακολουθήσει το πρωτόκολλο. Έχουμε δει όμως πολύ χειρότερα και μπορώ να καταλάβω πράγματα μέσα από αυτό. Δε θα πω μπράβο στον κύριο αλλά θα πω ότι έχουμε δει πολύ χειρότερα σε αυτή τη χώρα για να καθόμαστε να ασχολούμαστε με αυτό», του απάντησε με τη σειρά της.

Η επίσημη ανακοίνωση του Γιώργου Πατούλη για την παραίτησή του

«Όλα τα χρόνια της πολιτικής και αυτοδιοικητικής μου διαδρομής, στήριζα πάντα τις σωστές κυβερνητικές επιλογές, όλων των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια μάλιστα, ως Περιφερειάρχης Αττικής, συνεργάστηκα αποτελεσματικά με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, παράγοντας θετικό έργο προς όφελος των πολιτών της Αττικής.

Παραμένω πιστός στις αρχές και τις αξίες της παράταξης μου. Η Νέα Δημοκρατία είναι στην καρδιά μου, δεν αποτελεί για μένα «σημαία ευκαιρίας» για προσωπική ανέλιξη. Δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα στο κόμμα μου, δεν πρόκειται να δημιουργήσω ούτε τώρα.

Θέλω να τονίσω πως πάνω από όλα, σέβομαι τον κόσμο της παράταξής μου αλλά και όλους τους Έλληνες πολίτες, που διαχρονικά με στηρίζουν στην πολιτική μου πορεία. Στην αυτοδιοικητική και επιστημονική μου διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια, προτεραιότητά μου ήταν πάντα να βρίσκομαι διαρκώς, δίπλα στον πολίτη. Αυτό θα εξακολουθήσω να κάνω και στο μέλλον.

Αισθάνομαι περήφανος για το έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αττική, το οποίο είναι αποτέλεσμα ενός σοβαρού σχεδιασμού και μιας εξαιρετικής ομαδικής προσπάθειας.
Το έργο αυτό δεν πρέπει να μείνει στη μέση γι’ αυτό στις εκλογές του Οκτωβρίου θα στηρίξω την επιλογή του κόμματός μου, ευελπιστώντας ότι τα επόμενα χρόνια, θα είναι κι αυτά περίοδος δημιουργίας για την Αττική», αναγράφει η ανακοίνωση του Γιώργου Πατούλη.