«Το κούτελό μου είχε ανοίξει» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μπέσσυς Αργυράκη μετά το ατύχημα της

«Οι άνθρωποι ίσως φοβήθηκαν και έκαναν πίσω όταν έπεφτα»

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
«Το κούτελό μου είχε ανοίξει» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μπέσσυς Αργυράκη μετά το ατύχημα της

Η Μπέσσυ Αργυράκη, το πρωί της Τρίτης 1/8, βγήκε στον αέρα της εκπομπής του Open, Καλοκαίρι yes, προκειμένου να μιλήσει για το σοβαρό ατύχημα που είχε κατά την διάρκεια της συναυλίας της στην παραλία Αγίας Τριάδας, του δήμου Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της "Γιορτής του Τρύγου", την Κυριακή 30/7 (δείτε εδώ το συγκλονιστικό βίντεο με την πτώση της).

Τι δήλωσε η Μπέσσυ Αργυράκη για το ατύχημα της

Η Μπέσσυ Αργυράκη, κατά την διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε, θέλησε αρχικά να ευχαριστήσει όλους τους γιατρούς που ήταν στο πλευρό της.

«Είμαι έτοιμη να φύγω από το Διαβαλκανικό. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς εδώ, καθώς και την νευρολόγο, η οποία χόρευε συμπτωματικά εκεί και με βοήθησε πολύ από την πρώτη στιγμή. Και τη Σοφία Βόσσου που παρευρέθηκε κοντά μου. Ήταν μια λαοθάλασσα από κόσμο, όλοι όρθιοι να χορεύουν», είπε.

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι: «Μου δημιούργησε μια μεγάλη χαρά, σκόνταψα στο μόνιτορ γιατί ήταν πολύ μπροστά στην σκηνή. Ήταν ενάμιση μέτρο ύψους η σκηνή. Αυτό με έκανε να χάσω τον βηματισμό μου και πήγα με το κεφάλι. Δεν ξέρω πώς προέκυψε, μάλλον πήγα να πιαστώ και με έκανε να γείρω μπροστά. Έπεσα στα χαλίκια».

Ακόμα δήλωσε ότι: «Ελαφρώς αστειευόμενο θα πω για πρώτη φορά ότι νιώθω ήταν μάτι. Το αποτέλεσμα είναι ότι είμαι πολύ τυχερή, έχω κλάψει πολλές φορές από συγκίνηση. Έχω ευχαριστήσει τον φύλακα άγγελό μου που ήταν δίπλα μου, μου δίνει κουράγιο να το αντιμετωπίσω και να αφήσω πίσω τον κίνδυνο. Και αυτή τη φορά ο κίνδυνος θα μπορούσε να ήταν να μείνω εκεί ή να μείνω παράλυτη».

Τέλος είπε χαρακτηριστικά ότι: «Οι άνθρωποι ίσως φοβήθηκαν και έκαναν πίσω όταν έπεφτα. Τους ήρθε ξαφνικό, δεν το περίμεναν. Το κούτελό μου είχε ανοίξει. Είδατε την εικόνα. Μία γρατζουνιά δεν έχω σε όλο το σώμα, αλλά αυτό με το κούτελο σιγά σιγά θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση. Η επόμενη συναυλία είναι 27 Αυγούστου και μετά ο Σεπτέμβρης είναι γεμάτος. Αν είμαι καλύτερα… Μέχρι τότε πιστεύω να έχω γίνει καλά. Να ευχαριστήσω και την κορούλα μου που αμέσως πήρε το αυτοκίνητο και ήρθε. Και ευχαριστώ και όλον τον κόσμο για την αγάπη του».