Καμία σχέση με τις εμφανίσεις τους στο πλατό του Happy Day - Τσιμτσιλή & Παλιαλέξη αναστάτωσαν την Πάρο με τα μαγιό τους

Η φιλία που κρατάει χρόνια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δύο πολύ αγαπημένες κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Μάρα Ζαχαρέα απολαμβάνουν η μία την παρέα της άλλης στο όμορφο νησί της Πάρου, εκεί όπου χαλαρώνουν μακριά από τα φώτα των στούντιο και των πλατό.

Οι δύο τους κάνουν συχνά αναρτήσεις στα social media, η κάθε μία ξεχωριστά από τις παραλίες και τα σοκάκια του κυκλαδίτικου νησιού! Το βράδυ της Δευτέρας 31/7 ωστόσο οι δύο κυρίες έμελλε να κάνουν μία από κοινού βραδινή έξοδο (δείτε εδώ τη Μάρα Ζαχαρέα στη θάλασσα με το μαγιό της).

Η βραδινή έξοδος της Μάρας Ζαχαρέα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Με ένα insta story, που έκανε η Σταματίνα τις είδαμε στο εστιατόριο ξενοδοχείου να χαλαρώνουν! Το μαύρισμα τους έντονο, το μακιγιάζ τους ελαφρύ και η χαρά του εμφανής, που συναντήθηκαν εκτός Αθηνών και εκτός τηλεόρασης.

Tσιμτσιλή - Ζαχαρέα

Την ίδια ημέρα νωρίτερα το πρωί, η παρουσιάστρια του Happy Day πέρασε το χρόνο της σε παραλία του νησιού με άλλη μια κυρία της τηλεόρασης και καλή της φίλη, τη Μαίρη Παλιαλέξη. Παρουσιάστρια και αρχισυντάκτρια φωτογραφήθηκαν μαζί με τα μαγιό τους, χαλαρές και πολύ απλές!

Παλιαλέξη - Τσιμτσιλή

Η φωτογραφία της Ζαχαρέα με μαγιό στην Πάρο

Η Μάρα Ζαχαρέα, η οποία είναι πολύ ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το μεσημέρι της Πέμπτης 20/07/23, ανέβασε στο προφίλ της, μία φωτογραφία που είναι ξαπλωμένη σε μία ξαπλώστρα, μπροστά στην πισίνα και φαίνεται να απολαμβάνει όσο τίποτα αυτές τις καλοκαιρινές στιγμές. Ωστόσο η γνωστή δημοσιογράφος, δεν παρέλειψε να βάλει μέσα στην βαλίτσα των διακοπών της και ένα αστυνομικό βιβλίο.

Η φωτογραφία από τις διακοπές της, συνοδευόταν από μία λεζάντα, μέσα από την οποία μας μεταφέρει το πόσο πολύ είχε ανάγκη αυτή την ηρεμία. Πιο συγκεκριμένα η λεζάντα έγραφε τα εξής: «Καλοκαιράκι με ήλιο, θάλασσα, καφεδάκι και βιβλία. «Το θέρετρο» Ωραίο αστυνομικό ότι πρέπει για την παραλία».

Δείτε εδώ την ανάρτηση της :