«Δεύτερη ημέρα τιμωρίας» - Η Βρισηίδα Ανδριώτου έβαλε τον Μαρτίκα να κοιμηθεί στο πάτωμα (Βίντεο)

Οι αντιδράσεις του φαρμακοποιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ταιριαστοί και πολύ αγαπημένοι είναι ο Σπύρος Μαρτίκας και η καλή του, Βρισηίδα Ανδριώτου με το ζευγάρι να απολαμβάνει το καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά αλλά και στην Αθήνα με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις να μην έχουν σταματημό.

Οι αναρτήσεις τους στο instagram κάνουν γνωστό στους ακόλουθους τους, πως περνάνε το χρόνο τους σε καθημερινό επίπεδο και μάλιστα ένα βίντεο, που δημοσίευσε η Βρισηίδα τη Δευτέρα 31/7 χάρισε γέλιο.

Δείτε επίσης: «Γιατί κλαις μωρό μου;» - Η κίνηση που έκανε τη Βρισηίδα να ''λυγίσει'' μπροστά στον Σπύρο Μαρτίκα (Βίντεο)

Πιο αναλυτικά, η ίδια ανέφερε χαριτολογώντας πως έβαλε τον καλό της τιμωρία και για το λόγο αυτό κοιμήθηκε στο πάτωμα, ωστόσο η ίδια δε μπόρεσε να του αντισταθεί και έτσι ξάπλωσε μαζί του και εκείνη!

Το βίντεο με το Σπύρο Μαρτίκα να κοιμάται στο πάτωμα

Η κίνηση του Μάρτικα που κέρδισε τη Βρισηίδα

Διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά ταυτόχρονα τόσο ταιριαστοί, η χημεία τους αποτυπώνεται και στον φακό του YOU με την Βρισηίδα και τον Σπύρο να φωτογραφίζονται μαζί (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο), ενώ αποκαλύπτουν άγνωστες λεπτομέρειες για τη σχέση τους.

Πριν είπες ότι ο Σπύρος έπαιζε έναν ρόλο στο παιχνίδι. Σε προβλημάτισε το γεγονός ότι κάποια στιγμή μπορεί να το κάνει και στη δική σας σχέση;

Β: Όχι, γιατί έχω γνωρίσει τον Σπύρο μέσα και έξω από το Survivor. Στο παιχνίδι ήταν σωστός και έντιμος, απλά υπερέβαλε ορισμένες φορές γιατί συνέβαιναν πολλά και έπρεπε να πάρει θέση. Δεν είναι ηθοποιός, στη ζωή του επίσης είναι έντιμος και σωστός, άρα δεν παίζει κάποιο ρόλο -γιατί δεν υπάρχει λόγος. Είναι απόλυτα ο εαυτός του μαζί μου και με τους φίλους του, έχει αρχές, είναι gentleman.

undefined

Εφόσον λες ότι είναι gentleman, ποια κίνησή του σε «κέρδισε»;

Β: Θυμάμαι ότι είχαμε ένα ψάρι ανά δύο άτομα, κι εκείνος προτίμησε να μείνει νηστικός, μου έδωσε τη μερίδα του. Επίσης, μπορεί να ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες, αλλά με βοηθούσε για να μην κουράζομαι με τις δουλειές -που δεν έκαναν οι περισσότεροι. Όταν κρύωνα μου έδινε την μπλούζα του, για να ζεσταθώ. Και επειδή περπατούσαμε ξυπόλυτοι, τα πόδια μου ήταν γεμάτα λάσπες, οπότε μου τα καθάριζε κάθε βράδυ, και μετά με πήγαινε αγκαλιά μέχρι το κρεβάτι μου για να μην περπατήσω. Έτσι είναι και στην έξω ζωή, δοτικός και πολύ ρομαντικός. Κάθε πρωί μου γράφει ένα σημείωμα με γλυκά λόγια και την υπογραφή του, για να το βρω όταν ξυπνήσω.