Τον κρατούσε από το χέρι - Η τρυφερή βόλτα του Ορφέα Αυγουστίδη με το γιο του στη θάλασσα

Σπάνια φωτογραφία με το παιδί του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
orfeas_avgoustidis - insagram
orfeas_avgoustidis - insagram

Ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια με τη Γεωργία Κρασσά με το γιο τους να συμπληρώνει την ευτυχία του ζευγαριού στο έπακρο (δείτε εδώ τη διαχυτική έξοδο του ζευγαριού).

Παράλληλα με τα προσωπικά του ο ηθοποιός έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα και στα επαγγελματικά του, κάνοντας μεγάλη επιτυχία σε θέατρο και τηλεόραση! Τα γυρίσματα του β' κύκλου του Σασμού ολοκληρώθηκαν και έτσι ο ηθοποιός απολαμβάνει όσους και όσα αγαπάει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αυγουστίδης κάνει διακοπές στις Κυκλάδες και μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε την Δευτέρα 31/7 στο instagram μας έδειξε την τρυφερή βόλτα με το γιο του στη θάλασσα.

Η ανάρτηση του Ορφέα Αυγουστίδη με το γιο του

Η εξομολόγησή του για την οικογένειά του

«Είναι η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου, έχει γίνει αυτή η μεγάλη αλλαγή και τα πράγματα φιλτράρονται μέσα από αυτό το γεγονός. Ήθελα να γίνω πατέρας. Είναι τεράστια η ευθύνη που αναλαμβάνεις ως πατέρας ή μητέρα, η ευθύνη να συστήσεις ένα μικρό πλάσμα στον κόσμο», είχε πει ο Ορφέας Αυγουστίδης για τη γέννηση του γιου του.

Για τον γάμο του με την Γεωργία Κρασσά είχε αναφέρει: «Μοιράστηκα το γάμο μου με τον κόσμο γιατί δεν μπορούσα να το αποφύγω. Ο γάμος και η βάφτιση ήταν μια μέρα μεγάλης χαράς με αγαπημένους φίλους και περάσαμε υπέροχα».