Χωρίς ρετούς με γραμμωμένους κοιλιακούς - Έτσι είναι το σώμα της Σμαράγδας Καρύδη στα 53 της με μαγιό

Ποζάρει με το μαύρο μπικίνι της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σμαράγδα Καρύδη - Instagram
Σμαράγδα Καρύδη - Instagram

Είναι γνωστό, πως η Σμαράγδα Καρύδη αγαπάει πολύ το καλοκαίρι και μάλιστα να περνάει μεγάλο μέρος του στο λατρεμένο της νησί, την Αίγινα εκεί, όπου διατηρεί ένα ονειρικό εξοχικό (δείτε εδώ μοναδικές φωτογραφίες).

Η ηθοποιός δε σταματάει να κάνει αναρτήσεις στο λογαριασμό, που διατηρεί στο instagram από το σπίτι της στο νησί, τις ομορφιές της περιοχής και φυσικά με εκείνη ποζάροντας χαλαρή με τα μαγιό του.

Μια αντίστοιχη φωτογραφία - με το μαύρο μπικίνι της - δημοσίευσε την Τρίτη 1/8 η Σμαράγδα Καρύδη θέλοντας να ευχηθεί ''Καλό μήνα'' όσο παράλληλα το κορμί της ''κόβει'' την ανάσα με τις αναλογίες της.

To σώμα της Σμαράγδας Καρύδη με μαγιό

«Καλώς ήρθες μήνα με τα δύο φεγγάρια», έγραψε η Σμαράγδα Καρύδη.

Στη δημοσιότητα μυστικά για την ζωή της Σμαράγδας Καρύδη

Το περιοδικό YOU περιλαμβάνει στις σελίδες του, στο τεύχος που κυκλοφορεί σήμερα 19/7, ένα απίστευτο αφιέρωμα για τις Ελληνίδες παρουσιάστριες, για τα μικρά και μεγάλα μυστικά τους και μεταξύ άλλων αναφέρεται και στην αγαπημένη Σμαράγδα Καρύδη.

  • Όταν ήταν μικρή και πήγαινε σε ντισκοτέκ έπινε και μέθαγε. Μάλιστα μια φορά στο Ξυλόκαστρο είχε γεμίσει με βότκα το ποτήρι της και έπινε συνέχεια. Μέσα σε δευτερόλεπτα έπεσε από την καρέκλα και σωριάστηκε στο πάτωμα. Φοβήθηκε ότι θα πεθάνει...
  • Είχε 3 χρόνια σχέση με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, με τον οποίο ήταν μαζί στην σχολή του Εθνικού και πλέον είναι “αδελφός της”.
  • Δεν έκανε παιδί όχι γιατί δεν αγαπάει τα παιδιά, αλλά επειδή δεν μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της στην καθημερινότητα μιας οικογένειας.
  • Έχει ακούσει στο σούπερ μάρκετ γυναίκα να λέει πίσω από την πλάτη της πόσο άσχημη είναι!
  • Στην αρχή στο “Παρά Πέντε” δεν την ήθελαν τα παιδιά, μόνο ο Αντώνης Αγγελόπουλος που ήταν ο σκηνοθέτης. Ο Μιχάλης Μαρίνος, μάλιστα, έβαζε λόγια γιατί νόμιζε ότι θα ήμουν πολύ σνομπ στα γυρίσματα και ότι θα διαβάζω βιβλία.
  • Με τον Θοδωρή Αθερίδη γνωρίστηκαν την πολύ καλτ σειρά "Λευκός οίκος", όπου συμμετείχαν.
  • Στηρίζει και συντηρεί οικονομικά την οικογένειά της.
  • Η Βίκυ Βολιώτη είναι “αδελφή της” από την Δραματική.
  • Λατρεύει να παίζει επιτραπέζια με τους φίλους της, κυρίως τα καλοκαίρια στην Αίγινα.
  • Μικρή ήθελε να γίνει ντετέκτιβ, να εξιχνιάζει μυστήρια. Στην εφηβεία της, μάλιστα, παρακολουθούσε τη γειτονιά, μήπως βρει κάποιον ύποπτο, ενώ της άρεσε να μπαίνει σε εγκαταλειμμένα κτίρια, εάν ήταν στοιχειωμένα!