Στον "πυρετό" των προετοιμασιών η Ιωάννα Τούνη - Το θέμα που επέλεξε για την βάφτιση του γιου της

Όλα για το μωρό της!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Με το που μπήκε ο Αύγουστος, αφού η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στις δουλειές της, αποφάσισε να ξεκινήσεις τις προετοιμασίες για την βάφτιση του γιου της, η οποία θα γίνει πολύ σύντομα. Επισκέφθηκε, λοιπόν, τον φίλο και συνεργάτη της, Στέφανο, και ξεκίνησαν να διαλέγουν όλα τα απαραίτητα.

Η ίδια μίλησε γι' αυτό μέσα από τα stories της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ μέσα από τις αναρτήσεις του φίλου της πήραμε και μία ιδέα από το θέμα που έχουν εμπνευστεί, αλλά και τα χρώματα στα οποία θα βασιστούν (δείτε εδώ την συγκινητική της εξομολόγηση για το μωρό της μπροστά στο ηλιοβασίλεμα).

Οι προετοιμασίες της Ιωάννας Τούνη για την βάφτιση του γιου της

Δείτε επίσης: Του είχε πιάσει τα μαλλιά κοτσιδάκι για να μη ζεσταίνεται - Τα τρυφερά χάδια της Τούνη στο γιο της (Βίντεο)

Τα έντεκα ταξίδια του νουνίτο πριν γίνει ενός

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από τότε που έγιναν γονείς πήραν την απόφαση να μη σταματήσουν τις συνήθειες τους και έτσι συνέχισαν να κάνουν αυτό που αγαπούν περισσότερο: τα ταξίδια! Πέρα, δηλαδή, από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, όπου πηγαινοέρχεται συνέχεια η influencer με τον μπέμπη της λόγω δουλειάς, ο νουνίτο έχει φτάσει σε μαγικούς προορισμούς πριν καν ακόμα κλείσει ένα χρόνο ζωής.

Μετρήσαμε ένα ένα τα ταξίδια τους λοιπόν - ίσως να μας ξεφεύγουν και κάποια - και καταλήξαμε σε 11 προορισμούς σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό. Από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη όπου βρίσκονται τώρα οικογενειακώς, στο Κάιρο, στο Saint Tropez κ.ο.κ..

Κάιρο

undefined

Ντουμπάι

Ιωάννα Τούνη νουνίτο Ντουμπάι

Saint Tropez

Ιωάννα Τούνη Saint Tropez

Μόντε Κάρλο

Πάρος

Ιωάννα Τούνη Πάρος

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου Πάρος

Ιωάννα Τούνη Πάσχα Πάρος

@youweekly.gr

Συμβαίνει τώρα!! ⚠️ Η Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου στην Πάρο για πρώτο Πάσχα με το νουνίτο! #celebrity #ελληνικοτικτοκ #parosisland #easter #youweeklygr

♬ πρωτότυπος ήχος - Youweekly

Χαλκιδική

Τούνη

Καμένα Βούρλα

Τούνη Καμένα Βούρλα

Νούνιτο - Καμένα Βούρλα

Μύκονος

Τούνη - Μύκονος - Αλεξάνδρου

Τούνη - Μύκονος - νουνίτο

Τούνη - Μύκονος μωρό

Τούνη - Μύκονος

Σύρος

Εύβοια

Σαντορίνη