«Μια υπέροχη βραδιά στην Σύρο» - Με μίνι λευκό φόρεμα στο πλευρό του Θέμη Σοφού στο ταξίδι "αστραπή" τους η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μαζί με τα τρία παιδιά τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τα καλοκαίρια της τα περνά στο αγαπημένο της νησί των Κυκλάδων, την Πάρο, όπως άλλωστε συνέβη και φέτος (δείτε εδώ τις φωτογραφίες της από την παραλία με μαγιό). Την Τρίτη 1 Αυγούστου ωστόσο, η ίδια μαζί με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, και τα τρία τους παιδιά, τη Νάγια, την Μαίρη και τον Γιάννη - Εφραίμ, έκαναν ένα μικρό ταξίδι "αστραπή" στη Σύρο.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ο λόγος ήταν η συναυλία του Γιώργου Θεοφάνους και του Μανώλη Μητσιά, κάτω από την πρώτη πανσέληνο του μήνα. Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσίευσε μάλιστα, η ίδια φαίνεται χαμογελαστή με τον καλό της, φορώντας ένα μίνι λευκό φόρεμα, έχοντας μαζεμένα τα μαλλιά της, ενώ για να ολοκληρώσει το σύνολό της επέλεξε φλατ ταμπά πέδιλα.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο πλευρό του Σοφού στη Σύρο

«Μια υπέροχη βραδιά στην Σύρο, την πρωτεύουσα των Κυκλάδων.
Απολαύσαμε τον @manolismitsias και τον @theofanousg υπό το φως της Πανσελήνου!», έγραψε.

Στην πρώτη της έξοδο με τον Θέμη...

Το YOU βάζει στο μικροσκόπιο γνωστές και αγαπημένες Ελληνίδες παρουσιάστριες - και στην προκειμένη, την Σταματίνα Τσιμτσιλή - και αποκαλύπτει μικρά και μεγάλα μυστικά όπως εκείνες τα έχουν περιγράψει σε δηλώσεις, συνεντεύξεις τους αλλά και σε συζητήσεις τους on και of κάμερα.

  1. Όταν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί και πήγε να κάνει εξέταση β΄ χοριακής σε γνωστό κέντρο, έδωσε το όνομα “Ματίνα Σοφού”, γιατί δεν ήθελε να μαθευτεί η εγκυμοσύνη.
  2. Στην πρώτη της έξοδο με τον Θέμη Σοφό μιλούσαν 4 ώρες ασταμάτητα, συνειδητοποιώντας μετά ότι αυτό τον άντρα θα μπορούσε να τον ερωτευτεί.
  3. Το 2011 δεν χόρεψε στον τελικό του σόου “Dancing On Ice” στον ΑΝΤ1, με τις φήμες ότι ήταν έγκυος να δίνουν και να παίρνουν. Λίγο μετά απέβαλε, μετρώντας την πρώτη της ατυχία!
  4. Το 2019 έκανε επέμβαση για τη μυωπία στα μάτια της.
  5. Έχει δει ένα σημαδιακό όνειρο με τον μπαμπά της, να της λέει ότι “ξέρω ότι με αγαπάς”, που τη βοήθησε να ξεπεράσει τον ξαφνικό θάνατό του.
  6. Για να τα ξαναβρεί με τον Γιώργο Θεοφάνους, μετά από μια παρεξήγηση, μεσολάβησε... το θείο στοιχείο, ο πατέρας Ευδόκιμος.
  7. Όταν ζούσε στα Άνω Πατήσια, ένιωσε ένα βράδυ ότι ένα αυτοκίνητο την παρακολουθούσε στη Λεωφόρο Βεΐκου. Αντί να πάει σπίτι της, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα.
  8. Ο πρώην υπουργός Υγείας της Κύπρου Γιώργος Παμπορίδης είναι κουμπάρος της, έχει βαφτίσει την πρωτότοκη κόρη της Νάγια.
  9. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Περισσό, όπου συνεχίζει να ασκεί τα εκλογικά της δικαιώματα για να επιστρέφει στη γειτονιά των παιδικών της χρόνων.
  10. Το χειρότερο πράγμα που έχει δει στο όνειρό της είναι ότι μια άγνωστη γυναίκα φλέρταρε τον Θέμη και εκείνη έβγαλε από μέσα της όλη της την κατινιά, με κλωτσιές και μουνιές!