«Το μωρό μοιάζει...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Άντζελας Δημητρίου για την γέννηση της εγγονής της

Οι αποκαλύψεις του μαιευτήρα για τον τοκετό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Το μωρό μοιάζει...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Άντζελας Δημητρίου για την γέννηση της εγγονής της

Την Τρίτη 1/8 η Άντζελα Δημητρίου έγινε γιαγιά για πρώτη φορά, καθώς η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, έφερε στον κόσμο το παιδί της, ένα υγιές κοριτσάκι, 3.400 γραμμαρίων και 51 πόντων, όπως αποκαλύφθηκε. Την Τετάρτη 2/8, λοιπόν, η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του OPEN και στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes, έξω από το μαιευτήριο, με τον ενθουσιασμό και την ανακούφισή της που όλα πήγαν καλά να είναι ολοφάνερός (δείτε εδώ την πρώτη τους φωτογραφία αγκαλιά).

Στην εκπομπή μίλησε και ο μαιευτήρας και γυναικολόγος της Όλγας, Ιωάννης Καλογήρου, ο οποίος αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον τοκετό, ενώ δεν δίστασε να πει και ποιο είναι το πρόσωπο στο οποίο μοιάζει η εγγονή της τραγουδίστριας.

Οι πρώτες δηλώσεις της Άντζελας Δημητρίου για την εγγονή της

«Όλα καλά! Γεννήσαμε, είμαστε μια χαρά. Είναι ένα υγιέστατο κοριτσάκι και μου μοιάζει», είπε χαρακτηριστικά η ίδια και ο κ. Ιωάννης Καλογήρου, επισήμανε με την σειρά του: «Η Όλγα είναι μια χαρά. Το μωρό μοιάζει στην Άντζελα και έχει το τσαγανό της. Έκλαιγε και γκρίνιαζε. Είναι φανταστική. Η Άντζελα έχει συγκινηθεί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας».

Τα τρυφερά λόγια της Όλγας Κιουρτσάκη για το θαύμα της εγκυμοσύνης

«Ευλογία είσαι για την οικογένεια μας που θα μεγαλώσει και θα γεμίσει το σπίτι μας χαμόγελα και ευτυχία. Σε περιμένουμε με ανυπομονησία να σου δώσουμε όλη μας την αγάπη γλυκό μας πλασματάκι! @fotios_losis
Έρχεται η στιγμή που όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ και δεν χάνεις την πίστη σου και την ελπίδα σου στον Θεό, εμφανίζονται μπροστά σου άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις τα πιο όμορφα σου όνειρα.

Ο γιατρός μου ο γυναικολόγος Αναστάσιος Συκουτρής είναι ένας σπουδαίος επιστήμονας που εμπιστεύτηκα και με βοήθησε μετά από αρκετά χρόνια προσπαθειών να έχω σε λίγους μήνες το "μεγαλύτερο θαύμα της ζωής" στην αγκαλιά μου και ευχαριστώ μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μου!!! Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη προς τον γιατρό μου που αντιλαμβάνεται τις "ανησυχίες" μου, τόσο ζεστός και θαυμάσιος άνθρωπος!!!

Ευχαριστώ πολύ επίσης και την Γενική & Οικογενειακή Ιατρό μας Κυριακή Σολδάτου, που τα τελευταία χρόνια φρόντισε στο να διορθώσω προβλήματα στην υγεία μου, για να μπορέσω να εκπληρώσω την επιθυμία μου να γίνω μητέρα! Δύο υπέροχοι άνθρωποι!!!», έγραψε στην ανάρτησή της η Όλγα Κιουρτσάκη.