Moorings: Ο Τάσος Δούσης μας προτείνει το αγαπημένο στέκι των Νοτίων προαστίων στον Λαιμό της Βουλιαγμένης

Σε κάποια από τα τραπέζια θα νιώσετε σαν να είστε σε πλοίο και να ταξιδεύετε!

Moorings: Ο Τάσος Δούσης μας προτείνει το αγαπημένο στέκι των Νοτίων προαστίων στον Λαιμό της Βουλιαγμένης

Αν θέλετε να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία στη Βουλιαγμένη από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ πρέπει να έρθετε στον “προορισμό” Moorings, γιατί το μαγαζί είναι από μόνο του προορισμός εδώ στα νότια. Το σημείο είναι συγκλονιστικό… Σε κάποια από τα τραπέζια θα νιώσετε σαν να είστε σε πλοίο και να ταξιδεύετε! Εγώ, για να αποκαλύψω και ένα μυστικό, όποτε θέλω να χαλαρώσω και να ξεφύγω λίγο, έρχομαι εδώ.

Το all day cafe bar restaurant Moorings θα το βρείτε πλήρως ανανεωμένο, άνοιξε και η μαρίνα, ολοκληρώθηκαν τα έργα οπότε και η θέα είναι συγκλονιστική!

Από την άλλη το νέο μενού έχει φοβερές επιλογές, το προσωπικό είναι πολύ εξυπηρετικό και ευγενέστατο, ο χώρος σύγχρονος και μίνιμαλ υψηλής αισθητικής με τα τα γήινα χρώματα και τους συνδυασμούς υλικών, όπως το ξύλο και η πέτρα, τα οποία εναρμονίζονται πλήρως με το προνομιακό φυσικό τοπίο, και προσφέρουν συνολικά μια υπέροχη εμπειρία.

Στα του μενού τώρα, που τα έμαθα απευθείας από την πηγή, από τον chef δηλαδή, τον Κώστα Λόλα και δημιουργό του νέου μενού, ο οποίος πρότεινε και τα -εξαιρετικά να ομολογήσω- πιάτα που δοκιμάσαμε: σφυρίδα φρικασέ με αρμυρίκια, δροσερή σαλάτα εποχής, ταρτάρ κόκκινης γαρίδας, ζυμαρικά καλαμαράτα με καλαμάρι σε μαύρο ριζότο με πέστο και μύδια μαρινιέρ, όλα ένα και ένα! Το τέλειο δείπνο ολοκληρώνει η πλούσια κάβα με εκλεκτές ετικέτες εγχώριου και ξένου αμπελώνα.

Το αγαπημένο αυτό στέκι των Νοτίων προαστίων, στον Λαιμό της Βουλιαγμένης, συνδυάζει τη πανοραμική θέα της θάλασσας με την πολυτέλεια της Μαρίνας, χαρίζει αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης και ξεχωριστές εκλεκτές γεύσεις από ένα μενού σύγχρονης ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, ωραία ποτά και signatute cocktails με φόντο ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Όλα αυτά τον έχουν κάνει κορυφαίο all day προορισμό και σημείο αναφοράς στα νότια για μια απόδραση από την καθημερινότητά και μια ξεχωριστή καλοκαιρινή αλλά και γαστρονομική εμπειρία.

Highlight, τα εξαιρετικά events που διοργανώνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Να ενημερώνεστε στη σελίδα τους στο Instagram.

Moorings
Instagram/moorings.gr

Moorings
Instagram/moorings.gr

Moorings
Instagram/moorings.gr

Moorings
Instagram/moorings.gr

Moorings
Instagram/moorings.gr

Moorings
Instagram/moorings.gr

Info:

Καθημερινά 10:00 – 02:00

Διεύθυνση: Μαρίνα Βουλιαγμένης

Τηλέφωνο: 210 9670659, 210 8961310

moorings.gr

Instagram

Facebook

Κάντε follow τον Τάσο Δούση στο Instagram, για να ταξιδέψετε παντού και να μάθετε τα καλύτερα και πιο χρηστικά tips!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!