Ατύχημα για την Κόνι Μεταξά στην Κρήτη (Βίντεο)

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στην Κρήτη περνάει τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου η Κόνι Μεταξά με τον αγαπημένο της σύζυγο, Μάριο Καπότση κρατώντας ενήμερους τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από το instagram για το πως γεμίζουν την ημέρα τους στο νησί.

Μέσα από ένα story, που έκανε η Κόνι την Τετάρτη 2/8 έκανε γνωστό, πως είχε ένα ατύχημα στην πισίνα την ώρα, που συγκεκριμένα έβγαζε ένα βίντεο με το κινητό της. Αν κρίνουμε από την εικόνα της την ώρα, που μιλάει στο βίντεο δεν ήταν κάτι ανησυχητικό.

Όπως όμως ανέφερε η Μεταξά χτύπησε για τα καλά με τη μέση, το πόδι της και το χέρι της (δείτε εδώ την εντυπωσιακή εμφάνισή της στην Πάρο).

Τα σημεία του σώματος της που χτύπησε η Κόνι Μεταξά

«Ανεβάζω στόρι με τον Μάριο και μετά από κυριολεκτικά 3 λεπτά, τρώω την μεγαλύτερη σαβούρα της ζωής μου στην πισίνα και χτυπάω, πόδι, χέρι και μέση. Ωραία;», ανέφερε η Κόνι Μεταξά.

Η εξομολόγηση για την ψυχική της υγείας

Το πρωί της Πέμπτης 20/07/23, η Κόνι μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

Δεν είναι λίγες οι φορές, που η Κόνι Μεταξά μιλάει ανοιχτά δημόσια για πολύ προσωπικά της ζητήματα. Η ίδια νιώθει ότι έχει μία πολύ στενή σχέση με τους followers της, και κατά κάποιο τρόπο είναι σαν να τους θεωρεί φίλους της. Πιο συγκεκριμένα, σε μία ερώτηση που δέχτηκε από μία ακόλουθο της στο Instagram, αναφορικά με την ψυχολογία της και την σωματική της υγεία, η ίδια απάντησε ότι: «Ψυχολογικά είμαι πάρα πολύ καλά. Στη σωματική μου υγεία, εντάξει, χαροπαλεύω με το σώμα, τι να πω…Αν με ρωτάς για την υγεία μου απ’ ό,τι ξέρω οι εξετάσεις που έχω κάνει, είναι καλές, αλλά στη σωματική υγεία με τα θέματα που παίζουν σχετικά με τα body issues…και το body shaming... Θεέ μου, τι ώρα είναι και συζητάω γι’ αυτά;»

Συνέχιζε μάλιστα λέγοντας ότι : «Τέλος πάντων, είναι δύσκολο να έχεις ψυχολογικά με το σώμα σου, αν δεν τα ξεπεράσεις φίλε, είναι δύσκολο. Όσο πιο πολύ μεγαλώνεις, τόσο πιο δύσκολο είναι να το διατηρήσεις και γίνεται ακόμη πιο δύσκολο. Και να σου πω την αλήθεια κιόλας, δεν θέλω… Μου αρέσει να περνώ καλά».

Δείτε εδώ το βίντεο που ανέβασε στο story της :