Αναστάσης Ροϊλός: «Η Μάγισσα έχει πάρα πολύ....» - Όλα όσα αποκάλυψε για την νέα σειρά του ΑΝΤ1

Τι δήλωσε για τον ρόλο του

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή : NDP
Πηγή : NDP

Ο ηθοποιός Αναστάστης Ροϊλός, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1, πρόσφατα παραχώρησε μία συνέντευξη στο Τηλέραμα, προκειμένου να μιλήσει για την καινούρια σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί και δεν είναι άλλη από την Μάγισσα. Ο ηθοποιός στην συνέντευξη του ααφέρθηκε στον ρόλο τον οποίο θα παίξει, αλλά και στο τι συναισθήματα του δημιουργήθηκαν όταν διάβασε για πρώτη φορά το σενάριο (δείτε εδώ το νέο τρέιλερ της σειράς).

Τι δήλωσε για την Μάγισσα ο Αναστάσης Ροϊλος

Στην αρχή της συνέντευξης του, ο Αναστάσης Ροϊλός αναφέρθηκε στο τι ήταν αυτό που τον κέρδισε όταν διάβασε το σενάριο της καινούριας σειράς του ΑΝΤ1, την Μάγισσα. Σχετικά με αυτό δήλωσε ότι: «Εμείς τώρα γνωριστήκαμε με τον Λευτέρη Χαρίτο και τον Γιώργο Γάλλο.Όταν διαβάσαμε τις Άγριες μέλισσες, όλοι μας είπαμε ότι θύμιζε θεατρικό σενάριο! Είχε καλογραμμένους χαρακτήρες, μια πλοκή όπου συμβαίνει κάτι πραγματικά και δεν συμβαίνουν πράγματα για να ξαφνιάζεσαι μόνο, γιατί και αυτό δεν έχει κανένα νόημα αν δεν βασίζεται σε ισχυρούς χαρακτήρες. Το ίδιο συμβαίνει και στη Μάγισσα».

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι: «Είναι ένα πολύ καλογραμμένο σενάριο. Αυτό με έπεισε αρχικά να πω το ναι, αλλά είναι σημαντικό έναν άνθρωπο που θα παίξει αργότερα έναν ρόλο να τον κερδίσει πρώτα ως αναγνώστη αυτό που θα διαβάσει. Αυτό λοιπόν που πάθαμε με τις Μέλισσες μία φορά, και ήταν κάτι πολύ δυνατό, νομίζω ότι στη Μάγισσα το πάθαμε πολλές φορές! Θυμάμαι ότι έπαιρνα τηλέφωνο τη Μελίνα και της έλεγα ότι το έχω πάθει επί 10, επί 50, επί 100! Ήταν πολύ έντονο το συναίσθημα! Και ευτυχώς που είναι λίγα τα επεισόδια, για να έχουμε τον χρόνο που χρειάζεται για να βγει ένα αποτέλεσμα αντάξιο αυτού του σεναρίου».

Αναστάσης Ροϊλός
Πηγή: NDP

Ακόμα ο ηθοποιός μίλησε αναφορικά με το πως είναι η συνεργασιά που έχει με την ομάδα από την Μάγισσα, όπου και δήλωσε ότι: «Κάποιοι γνωριζόμασταν από πριν και δουλέψαμε πολύ καλά μαζί για τρία χρόνια στις Μέλισσες, κάτι πολύ σημαντικό, γιατί σε δένει βαθιά. Ο Λευτέρης είναι ένας άνθρωπος με απίστευτο ταλέντο, αλλά και τα άτομα που διαλέγουν εκείνους που θα συνθέσουν την ομάδα έχουν το χάρισμα να φέρνουν νέους ανθρώπους με τους οποίους αμέσως δένεσαι. Είναι όλοι ταλαντούχοι και πολύ αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουν, γιατί δεν πρόκειται για μια απλή σειρά. Η Μάγισσα έχει πάρα πολύ απαιτητικά γυρίσματα και από άποψη παραγωγής! Βλέπεις τόσους ανθρώπους να τρέχουν προκειμένου να βγει το αποτέλεσμα που πρέπει: από τον άνθρωπο που κουβαλάει τα άλογα και τα στήνει και τα ετοιμάζει μέχρι αυτόν που μας ντύνει, που μας φέρνει τα όπλα, τα πάντα όλα, ως και εμάς που παίζουμε… Θα δείτε ότι είναι μια σειρά που βασίζεται πολύ στη λεπτομέρεια και θα παρουσιάσει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση».

Τέλος, ο Αναστάσης Ροϊλός, σχετικά με τον ρόλο του είπε τα εξής: «Όλοι οι ρόλοι είναι πολύ ωραίοι. Χαίρεσαι να παίζεις και νομίζω ότι θα χαίρεσαι να τους βλέπεις κιόλας».