Με λεοπάρ φούστα και ολόσωμο μαύρο μαγιό - Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις διακοπές της Κατερίνας Καινούργιου στη Μύκονο με ιδιαίτερη παρέα

Χωρίς μακιγιάζ η παρουσιάστρια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Καινούργιου, πριν βρεθεί στην Αντίπαρο, δίπλα στην οικογένειά της και συγκεκριμένα τον αδερφό της (δείτε τον εδώ), πέρασε από τη Μύκονο όπου έκανε διακοπές μαζί με καλούς της φίλους. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε εκεί και την απαθανάτισε σε μερικές στιγμές της στην παραλία, με την παρουσιάστρια να είναι άκρως εντυπωσιακή!

Φορούσε μία λεοπάρ φούστα, ολόσωμο μαύρο μαγιό με άνοιγμα στην κοιλιά από τη μία πλευρά, είχε τα μαύρα της γυαλιά στο κεφάλι, ενώ φορούσε παντόφλες με χοντρό τακούνι και στα χέρια της κρατούσε μικρό τσαντάκι γνωστού οίκου. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα και δεν φορούσε ίχνος μακιγιάζ.

Δείτε επίσης: «Μου χρωστάς έναν Αύγουστο» - Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου πίσω από τις φωτογραφίες με το ολόσωμο μαγιό της

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις διακοπές της Κατερίνας Καινούργιου στη Μύκονο

Οι δύο φίλοι που την συνόδευαν είναι ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος και η Κατερίνα Καλίνογλου. Οι τρεις τους φαίνεται πως ετοιμάζονταν να κάνουν βόλτα με το σκάφος και ανεβαίνοντας στην εξέδρα έβγαλαν τα παπούτσια τους.

Κατερίνα Καινούργιου Μύκονος

Κατερίνα Καινούργιου Καλίνογλου Μύκονος

Κατερίνα Καινούργιου Ευαγγελόπουλος Μύκονος

Οι διακοπές της στην Αντίπαρο

Οι πρώτες εικόνες από την Αντίπαρο προέρχονται από την βραδινή της έξοδο, όπου φορούσε ένα μαύρο φόρεμα και κοψίματα στην κοιλιά, ένα κολιέ choker με στρας και μαύρα πέδιλα στα πόδια.

Η επόμενη ανάρτησή της, όμως, συγκέντρωσε ακόμη περισσότερες αντιδράσεις, like και σχόλια, καθώς πόζαρε με μαγιό στην παραλία, επισημαίνοντας στη λεζάντα πως εκεί έχει βρει την ηρεμία της και αυτές τις μέρες απολαμβάνει τον δικό της "παράδεισο".

«Ανέμελη σ αυτόν τον επίγειο παράδεισο... Αγαπώ αυτό το νησί... με γαληνεύει και με απελευθερώνει... Σας στέλνω την αγάπη μου... εύχομαι κάτι μαγικό να σας συμβεί αυτό το καλοκαίρι», σημείωσε.