«Θα έκανα το ίδιο βήμα με τη Λατινοπούλου» - Κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές η Εύη Βατίδου;

Αποκαλυπτική!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θα έκανα το ίδιο βήμα με τη Λατινοπούλου» - Κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές η Εύη Βατίδου;

Η Εύη Βατίδου ήταν καλεσμένη την Πέμπτη 3/8 στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes κάνοντας αναλυτικές δηλώσεις για ό,τι αφορά τα προσωπικά της αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια με τη ζωή της τελευταία να έχει σημαντικές εξελίξεις.

Ανάμεσα στα όσα σχολίασε η Εύη Βατίδου ήταν και η πρόσφατη ενασχόλησή της με την πολιτική με το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου! Παρά το γεγονός, που δε μπήκαν στη βουλή η Εύη Βατίδου δε μετανιώνει για την επιλογή της (δείτε εδώ τον ηθοποιό που μπλόκαρε η Λατινοπούλου επειδή είναι ομοφυλόφιλος).

Επιπλέον ξεκαθάρισε, πως την ενδιαφέρουν πολύ τα κοινά και πως έχει δεχτεί προτάσεις για τις δημοτικές εκλογές, καθώς έχει δεχτεί 4 διαφορετικές επιλογές, με περιθώριο να απαντήσει μέχρι τις 30 του μήνα.

Οι νέες δηλώσεις της Εύης Βατίδου για την Αφροδίτη Λατινοπούλου

«Το πολιτικό σκηνικό θα το συνεχίσω, κούτσα κούτσα, που λένε, σιγά σιγά! Πρώτον γιατί με ενδιαφέρει και δεύτερον γιατί μαθαίνω. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το κομμάτι. Δεν είμαι άνθρωπος, που έχω έναν συγκεκριμένο στόχο, αλλά το γεγονός ότι μαθαίνω μου κάνει πολύ καλό, με κρατάει σε εγρήγορση.

Αν γυρνούσα πίσω θα έκανα πάλι το ίδιο βήμα με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, αυτή η πρόταση μου έγινε, την αποδέχτηκα, χαίρομαι που μου έγινε η πρόταση και συνεχίζουμε. Πιστεύω ότι τώρα με τις δημοτικές εκλογές κάτι μπορεί να συμβεί. Είχα προτάσεις από 4 δήμους, δεν έχω απαντήσει, θα απαντήσω όμως μέχρι τις 30 είναι η προθεσμία», είπε η Εύη Βατίδου.

Στη συνέχεια μίλησε για τις σχέσεις της με τον Κούγια

«Δεν είμαι ερωτευμένη. Τελείωσαν αυτά. Πάνε αυτά με τους έρωτες. Δεν είναι κακό να ερωτεύεσαι, αλλά... δεν φτάνει μόνο αυτό», είπε αρχικά το πρώην μοντέλο σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή και τον τελευταίο της σύντροφο.

Για τα παιδιά της, έπειτα εξήγησε: «Τα παιδιά είναι μίξη. Έχουν πάρει και από τους δύο γονείς και αυτό είναι λογικό. Και οι δύο ασχολούνται με τη νομική. Η Μάιρα θα ξεκινήσει τώρα στο πρώτο έτος και ο Χρήστος είναι στο τρίτο. Ο Αλέξης πρέπει να χαίρεται και να είναι πολύ περήφανος για το δύο στα δύο. Είναι μεγάλη επιτυχία. Μόνο εγώ δεν έχω σπουδάσει νομική. Μάλλον την έχω σπουδάσει έμμεσα, χωρίς πτυχίο, τόσα χρόνια. Ποτέ δεν είναι αργά. Θέλαμε τα παιδιά να κάνουν αυτό που πραγματικά τους αρέσει. Κακά τα ψέματα, μη κρυβόμαστε, υπάρχει και μια δυνατότητα, ένα γραφείο, μία καριέρα, γιατί όχι; Αλλά ήταν δικοί τους καθαρά επιλογή».

Όσον αφορά στο τηλεοπτικό της μέλλον, επισήμανε: «Υπάρχει μία πρόταση, αλλά δεν ξέρω αν θα το ακολουθήσω. Δεν το βλέπω... Δεν κλείνω την πόρτα στην τηλεόραση γενικότερα. Υπάρχει και το ενδεχόμενο της Κύπρου φέτος στο μυαλό μου. Για μόνιμα δεν ξέρω, δεν το βλέπω, αλλά θα ήθελα να ανοίξω τηλεοπτική πόρτα με τον Κύπρο. Αλλά δεν με νοιάζει κιόλας. Μπορεί και να μην ασχοληθώ με τα τηλεοπτικά φέτος».

Και κατέληξε για την πολιτική: «Το πολιτικό σκηνικό θα το συνεχίσω. Με ενδιαφέρει και μαθαίνω. Μου αρέσει πολύ αυτό το κομμάτι. Δεν έχω συγκεκριμένο στόχο, είμαι φιλόδοξη, αλλά το γεγονός ότι μαθαίνω μου κάνει πολύ καλό. Αν γυρνούσα πίσω θα έκανα πάλι το ίδιο βήμα με την Αφροδίτη Λατινοπούλου. Αυτή η πρόταση μου έγινε, την αποδέχτηκα και χαίρομαι και συνεχίζουμε. Πιστεύω ότι τώρα με τις δημοτικές εκλογές κάτι μπορεί να συμβεί. Είχα προτάσεις από 4 δήμους, δεν έχω απαντήσει, θα απαντήσω».