«Εάν δεν έρθουν...» - Εκτός εαυτού ο Λεβεντογιάννης με άνθρωπο που φόρτωσε γαϊδουράκι με ψυγείο

Οι επόμενες κινήσεις του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έχει μεγάλη αγάπη στα ζωάκια με τις γάτες να αποτελούν κατοικίδιο του εδώ και πολλά χρόνια, παράλληλα όμως μάχεται για τα δικαιώματα των ζώων και των δικαιωμάτων του (δείτε εδώ μοναδικές φωτογραφίες με τις γάτες του).

Μια σειρά από οργισμένες αναρτήσεις του στο instagram την Πέμπτη 3/8 προκάλεσε οργή και θλίψη με τις φωτογραφίες, που απαθανάτισε από το νησί της Ύδρας και με το κείμενο, που έγραψε ο ίδιος στη συνέχεια.

Η οργισμένη ανάρτηση του Μιχάλη Λεβεντογιάννη

Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός καταγγέλλει άνθρωπο από το νησί, που έχει φορτώσει σε άλογο και γαϊδουράκι ηλεκτρική συσκευή και άλλα βαριά αντικείμενα με τις εικόνες να προκαλούν ντροπή και θυμό!

Λεβεντογιαννης - Ύδρα

Λεβεντογιαννης - Ύδρα

Λεβεντογιαννης ανάρτηση

Η έκκλησή του για κολαστήριο ζώων στη Σπάρτη

«Σήμερα στην Σπάρτη γιορτάζουμε ένα χρόνο από τότε που το Save A Greek Stray έσπασε τα λουκέτα για πάντα. Μετά ήρθε το Zero Stray Pawject για να βοηθήσει στη διαχείριση της κρίσης αυτής παραμένοντας το πεδίο μέχρι και σήμερα. Δυστυχώς τα καταφύγια του Δήμου Σπάρτης έχουν θεωρηθεί από τα μεγαλύτερα κολαστήρια ζώων που έχουν καταγραφεί στη χώρα μας μέχρι και σήμερα.

Αυτά, όμως, όλα ανήκουν στο παρελθόν χάρη στην βοήθεια των εθελοντών, οι οποίοι καθημερινά δίνουν την ψυχή τους σε όλα αυτά τα ζώα για να μην τους λείψει τίποτα. Όχι μόνο εντός κυνοκομίου αλλά και σε αυτά που ζουν εκτός. Δυστυχώς για πολλά χρόνια το καταφύγιο της Αγίας Κυριακής στη Σπάρτη ήταν άβατο. Σήμερα, όμως, τα λουκέτα έσπασαν και 143 σκυλιά σας περιμένουν να τους δώσετε έστω ένα χάδι», είπε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

«Ο @michalisleventogiannis είναι μαζί μας στη Σπάρτη 1 χρόνο τώρα, από την πρώτη μέρα που του είπα ότι θα κατέβω κάτω. Γενικά ο Μιχάλης βοηθάει όποιο ζώο βρεθεί στο δρόμο του αλλά και για όποιο του ζητηθεί βοήθεια. Και γι’ αυτό τον αγαπώ διπλά», αναγράφει χαρακτηριστική η ανάρτηση με το βίντεο του Λεβεντογιάννη.