Αγαπημένη εγκυμονούσα ανακοίνωσε πως περιμένει κορίτσι με ένα φαντασμαγορικό πάρτι - Τα παιχνίδια και τα πυροτεχνήματα

Τι έγινε στο baby shower

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή Instagram/ Serena Williams
Πηγή Instagram/ Serena Williams

Η τενίστρια Serena Williams, σε λίγο καιρό πρόκειται να κρατήσει στην αγκαλία της το δεύτερο παιδάκι της. Έτσι λοιπόν, εκείνη και ο σύζυγος της, ο Alexis Ohanian, θέλησαν να αποκαλύψουν το φύλο του μωρού με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο. Το ζευγάρι, έχει και μία κόρη, την Ολυμπία, η οποία είναι 5 χρονών.

Τι έγινε στο baby shower της Serena Williams

H Serena Williams, και ο σύζυγος, στο baby shower που έκαναν προκειμένου να μάθουν το φύλο του δεύτερου παιδιού που περιμένουν, αποφάσισαν να κάνουν την μεγάλη αποκάλυψη με ένα πολύ ιδιαίτερο και συγκλονιστικό τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, έκαναν την αποκάλυψη μέσω πυροτεχνημάτων. Και τελικά το φύλο του μωρού είναι...Κορίτσι!

Η Serena, ανέβασε στο κανάλι που διαθέτει στο YouTube, ένα βίντεο με διάφορα στιγμιότυπα από το baby shower που έκαναν, αλλά κράτησε σαφώς για το τέλος την αποκάλυψη του φύλου του μωρού, μαζί με τις αντιδράσεις τους.

Δείτε εδώ φωτογραφίες:

Το βιογραφικό της

Η Σερένα Ουίλιαμς (Serena Jameka Williams, 26 Σεπτεμβρίου 1981) είναι Αμερικανίδα πρώην επαγγελματίας τενίστρια, η οποία κατόρθωσε να παραμείνει στο νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης για 319 εβδομάδες. Θεωρείται ως μια από τις καλύτερες τενίστριες όλων των εποχών.

Η Ουίλιαμς έχει κατακτήσει συνολικά 39 τίτλους Γκραν Σλαμ, 23 στο απλό, 14 στο διπλό μαζί με την αδερφή της, 2 στο διπλό μικτό και 4 χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες (1 στο απλό το 2012 και 3 στο διπλό γυναικών το 2000, 2008 και 2012). Το 2005 ανακηρύχθηκε από το περιοδικό Tennis ως η 17η καλύτερη των προηγούμενων 40 ετών. Είναι νεότερη αδερφή της πρώην νούμερο 1 στον κόσμο επαγγελματία τενίστριας Βένους Γουίλιαμς. Έχει τιμηθεί με το βραβείο Laureus to 2003, το 2007 και ξανά για το 2009.

Αποχώρησε από την ενεργό δράση μετά το Αμερικανικό Όπεν του 2022.

Πηγή πληροφοριών : el.wikipedia.org