Εξιτήριο για την Όλγα Κιουρτσάκη: "Έσπασε" η φωνή της Άντζελας Δημητρίου - «Περίμενα με πολλή αγωνία να...»

Οι πρώτες δηλώσεις της οικογένειας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εξιτήριο για την Όλγα Κιουρτσάκη:

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Όλγα Κιουρτσάκη, κάνοντας την Άντζελα Δημητρίου επίσης για πρώτη φορά γιαγιά. Η κόρη της τραγουδίστριας έφερε στην ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι που από το πρώτο δευτερόλεπτο που ήρθε στη ζωή γέμισε ευτυχία όλη την οικογένεια.

Από το πρώτο λεπτό μαζί με τον σύντροφό της, η κ. Δημητρίου βρέθηκε στο μαιευτήριο και δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της μονάκριβης κόρης της. Μάλιστα, δημοσίευσε στο Instagram και την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου.

Οι πρώτες δηλώσεις Δημητρίου, Κιουρτσάκη μετά το εξιτήριο

Σήμερα Παρασκευή 4/8 η Όλγα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και μαζί με την μητέρα της και τον σύντροφό της, έκαναν δηλώσεις στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes και στον δημοσιογράφο που τους περίμενε έξω από την κλινική.

Η Άντζελα Δημητρίου έκανε την αρχή και ήταν πολύ συγκινημένη με την φωνή της να "σπάει" κάθε φορά που μιλούσε για την κόρη της και την εγγονή της.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και πολύ ευτυχισμένη που το παιδί μου επιτέλους έφερε στον κόσμο το δικό της παιδί και θα γίνει μια τέλεια μητέρα. Φυσικά αυτό το οφείλουμε στον γιατρό μας, τον κ. Καλογήρου. Με πολλή αγωνία περίμενα να γεννηθεί το εγγόνι μου και να το πάρω στην αγκαλιά μου. Ήταν 1η του μήνα, ήταν ό,τι καλύτερο μου έφερε ο Θεός στην αγκαλιά μου» είπε βουρκωμένη η τραγουδίστρια.

«Νιώθω ότι ολοκληρώθηκα σαν γυναίκα, σαν άνθρωπος. Αυτό είναι το συναίσθημα που βγαίνει σε μια γυναίκα με το που πιάνει το παιδάκι της αγκαλιά. Τίποτα άλλο. Όταν το έπιασαν αγκαλιά ένιωσα ευτυχία, αγάπη», είπε επίσης έντονα συγκινημένη η Όλγα Κιουρτσάκη.

Σε ποιον μοιάζει το μωρό;

«Η Όλγα είναι μια χαρά. Το μωρό μοιάζει στην Άντζελα και έχει το τσαγανό της. Έκλαιγε και γκρίνιαζε. Είναι φανταστική. Η Άντζελα έχει συγκινηθεί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας», έχει πει ο μαιευτήρας της Όλγας.