Στην Μύκονο με κόκκινο φλογερό κραγιόν - Διακοπές με γνωστό δημοσιογράφο η Μαρία Αναστασοπούλου

Χαλαρή και ανέμελη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
manastasopoulou - instagram
manastasopoulou - instagram

Η Μαρία Αναστασοπούλου έχει ομολογουμένως ένα αρκετά βεβαρημένο πρόγραμμα όλο το χειμώνα, καθώς τελευταία η ίδια είχε αναλάβει να παρευρίσκεται σε δύο εκπομπές του ΑΝΤ1 με την κούραση της να αυξάνεται!

Οι διακοπές του Αυγούστου ήταν λοιπόν αυτό, που περίμενε πως και πως με τη Μύκονο να αποτελεί τον πρώτο σταθμό της Μαρίας Αναστασοπούλου, εκεί όπου συναντήθηκε με πολύ γνωστό παρουσιαστή.

Οι διακοπές της Μαρίας Αναστασοπούλου με γνωστό παρουσιαστή

Ο λόγος για τον Δημήτρη Πανόπουλο με τον οποίο συναντήθηκε η Μαρία Αναστασοπούλου για καφέ σε μαγαζί του νησιού των ανέμων! Οι δύο τους έδειχνα πολύ χαλαροί και επιτέλους αποφορτισμένοι από την πίεση του χειμώνα.

Πανόπουλος - Αναστασοπούλου
dimpanopoulos - instagram

H εξομολόγησή για το σύντροφό της

Η Μαρία Αναστασοπούλου παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στη δημοσιογράφο και φίλη της, Νάνσυ Παραδεισανού και στην εκπομπή που έχει στο κανάλι της στο Youtube - μιλώντας σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και τα προσωπικά της.

Ανάμεσα λοιπόν στις δηλώσεις, που έκανε η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στη σχέση, που διατηρεί με το επίσης δημοσιογράφο σύντροφό της, Γιάννη Κολοκυθά (δείτε εδώ σε ποιο κανάλι πηγαίνει μετά τον ΣΚΑΪ).

Η Αναστασοπούλου χωρίς ενδοιασμούς και ταμπού εξήγησε, πως ξεκίνησε ο δεσμός της και πως ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε, που ήταν μαζί με συνάδελφο της και που ίσως αυτό θα σχολιαζόταν αρνητικά από κάποιους ιδίως μετά τα 9 χρόνια κοινής τους πορεία.

Σε ερώτηση της Παραδεισανού: Εγώ θα το σκεφτόμουν να μπλέξω το επαγγελματικό με το προσωπικό! Δε σε φόβιζε ποτέ μην πουν ε βέβαια εσύ είσαι στο σπίτι με τον προϊστάμενο σου;

«Όταν ήρθε τότε στον ΣΚΑΪ ήμουν ήδη εγώ 10 χρόνια, οπότε... ο καθένας θα πει ό,τι θέλει, όποτε θέλει! Το να πνίξεις κάτι που θέλεις να συμβεί επειδή αυτό έτυχε να συμβεί μέσα στον χώρο εργασίας σου… Σε εμάς αυτό δε δημιούργησε κανένα πρόβλημα», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.